• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo čudo iz Zvezdine škole: Stric mu je Nikola Lazetić, a Marko je već sa 16 debitovao!

Autor Dragan Šutvić

"Nisam imao tremu kada je trebalo da uđem u igru", rekao je mladi Lazetić.

 Novo čudo iz Zvezdine škole: Stric mu je Nikola Lazetić, a Marko je već sa 16 debitovao! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je lako pobijedila Rad 3:0 (2:0), a taj meč je obilježio i debi još jednog bisera iz škole šampiona Srbije. Prvi put sa profesionalcima zaigrao je i Marko Lazetić, najtalentovaniji fudbaler iz akademije Crvene zvezde.

Prvi susret odigrao je sa 16 godina i 10 mjeseci i postao jedan od najmlađih u crveno-bijelom, a setiće se navijači Zvezde još i Ivana Ilića, Luke Jovića, Dejana Stankovića, Filipa Jankovića...

Možda će vas zanimati

Ušao je u igru u 75. minutu umjesto Ričmonda Boaćija i već u prvim kontaktima s loptom pokazao zbog čega ga u Zvezdi toliko cijene. Brzo se našao u odličnoj šansi i pokušao da savlada 20 godina starijeg Kahrimana, ali je čuvar mreže Rada uspio da odbije loptu na stativu.

"Želio bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što vjeruju u mene i što su mi ostvarili dječački san", kazao je Marko Lazetić posle meča.

"O tome da zaigram za seniorski tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspio da ostvarim sa 16 godina", dodao je tinejdžer kome je stric Nikola Lazetić.

Izvor: MN PRESS

Nadaju se navijači Zvezde da će mladi Lazetić, koga krasi i visina od preko 190 cm, biti novo otkrovenje crveno-bijelih i da će imati još veću minutažu na proleće.

Čak sedmorica mladih su igrala protiv Rada, što pokazuje jasne namjere Stankovića...

"Žao mi je što nisam realizovao šansu u finišu utakmice, ali šta da se radi, zaista sam srećan sam što sam uopšte imao priliku da debitujem. Nisam imao tremu kada je trebalo da uđem u igru, za ovo se spremam cijeli život i nadam se što većem broju poziva u prvi tim, golu i tome da se jednog dana ustalim u ekpi", zaključio je mladi napadač Zvezde.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC