• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osam žena I 11 dece bori se za Maradonino bogatstvo: Počinje "telenovela" za 75.000.000 $ kakvu niste videli!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Biće napeto i već je počelo.

 Osam žena I 11 dece bori se za Maradonino bogatstvo: Počinje "telenovela" za 75.000.000  Izvor: Tanjug/AP/Francois Mori

Legendarni fudbaler Dijego Maradona preminuo je prošle srede. Čitav svet oprostio se, i još se oprašta od njega, prisetili smo se brojni sjajnih momenata i anegdota iz njegovog života, a sada počinje mučniji deo koji su u rodnoj Argentini već prozvali "telenovelom".

U pitanju je rat za bogatstvo koje je iza sebe ostavio Dijego Maradona, iako su prvobitne informacije govorile da je umro "bez dinara na bankovnom računu".

Možda će vas zanimati

Specijalizovani sajtovi za finansije procenjuju da je Maradona tokom života zaradio oko 500 miliona dolara, većinu je potrošio na nekretnine, automobile, kokain i prostitutke, a da je u trenutku smrti to smanjeno na oko 75 miliona dolara.

Takvu prognozu dao je novinar "Klarina", lista koji je ekskluzivno objavio vest o smrti Maradone, poručivši da "nema sumnje da tek sada kreće prava sapunica o Maradoni".

I možda je već počela...

"To će biti rat njegovih naslednika za bogatstvo koje je Maradona ostavio", rekao je novinar Hulio Čiapeta koji je svestan da će se veliki broj ljudi "otimati" za zaostavštinu velikog "El Pibea", za koju bi mnogi rekli i da će biti veća.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Marcelo Endelli/Pool

Maradona je iza sebe ostavio petoro priznate dece (jedan brak, tri veze) koja su rođena od 1986. do 2013. godine, ali postoji i jedna začkoljica. Još četiri žene tvrde da s Maradonom imaju ukupno šestoro dece, od toga četvoro na Kubi, pa svi oni polažu pravo da podele imovinu. Ako vam se u glavi zavrtelo od brojki, da olakšamo - 11 dece i osam žena.

Najpoznatije su kćerke Dalma (34) i Đanina (31), koje je dobio u braku sa Klaudijom Viljafane, dok su tu još i priznati sinovi Dijego Žunior (34), Jana (25) i Dijego Fernando (7).

Novinar lista "Klarin" ističe da se Maradonina deca inače loše slažu, a da su najborbenije tri kćerke Dalma, Đanina i Jana s kojima je imao i najprisniji odnos. One su bile u kontantnoj komunikaciji s doktorom Lukeom, koji ih je obaveštavao o stanju Dijega Maradone.

Ipak, sada se očekuje da se u čitavu priču uključe i nepriznata deca, koja žele deo svog bogatstva, a jedan od njih je već tražio da se Maradona otkopa da bi se dokazalo da mu je otac.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC