• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović grmeo, ali ipak ništa od rešenja problema: Kriza će se produžiti bar još nedelju dana!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Ništa od planirane skupštine kluba.

 Lalatović grmeo, ali ipak ništa od rešenja problema: Kriza će se produžiti bar još nedelju dana! Izvor: MN PRESS

Vojvodina iza sebe ima jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba. Sa Nenadom Lalatovićem na čelu uspeli su da osvoje trofej i da se plasiraju u Evropu. 

Ove godine se nastavila dobra igra prvog tima, ali je situacija u klubu kritična. Plate kasne, nije jasno ko je tačno odgovoran za to i čeka se skupština kluba na kojoj bi se raspravljalo o problemima. 

Možda će vas zanimati

Lalatović je još jednom apelovao na sve odgovorne da isplate dugovanja igračima i osoblju, ali problemi će još morati da budu "na ledu". 

Bar još nedelju dana neće biti skupštine kluba koja je ovoga puta otkazana jer poziv za učestvovanje nije na vreme dostavljen svima. Naredni datum za raspravu je 10. decembar. Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je redovna sednica Skupštine kluba, koja je bila zakazana za danas, odložena za četvrtak, 10. decembar ove godine, te da će se tog dana održati u 15 časova u svečanoj sali FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Do današnjeg odlaganja sednice Skupštine je došlo zbog toga što zvaničan poziv za prisustvo sednici, iz tehničkih razloga, nije na vreme dostavljen svim članovima najvišeg klupskog tela.

Usled trenutne epidemiološke situacije, sednica Skupštine biće održana u skraćenom sazivu i u skladu sa preporukama o maksimalnom dozvoljenom broju osoba okupljenih na jednom mestu, s tim da će, shodno Statutu kluba, svi članovi Skupštine imati pravo da punomoć za svoj glas prenesu na nekog od članova koji će prisustvovati sednici", navodi se u saopštenju kluba.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC