• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nismo u situaciji da pričamo o tituli": Partizan pobedio, Stanoje pričao o prelaznom roku i "Markecu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crno-belih je zadovoljan ubedljivom pobedom.

 "Nismo u situaciji da pričamo o tituli": Partizan pobedio, Stanoje pričao o prelaznom roku Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana okončali su 2020. godinu na najbolji mogući način.

Posle poraza od Radničkog u Nišu, zaređali su sa pobedama, od čega su poslednju, osmu u nizu, zabeležili protiv Mladosti iz Lučana - 4:0.

Možda će vas zanimati

Bila je to odlična napadačka partija "parnog valjka", pošto su osim četiri pogotka, još dva puta pogađali prečku, imali i jednu-dve dobre prilike pored toga i na kraju na siguran način stigli do 14. pobede u sezoni.

Time su odigrali i poslednji meč u jesenjem delu prvenstva, a Stanojević bi možda i najviše voleo da njegova ekipa sada ne mora na pauzu, kada se ovako zahuktala.

"Naravno, pobedili smo dosta utakmica u nizu, zadovoljni smo. Odigrali smo dobru utakmicu danas. Ima vremena za prelazni rok, pričaćemo i o tome. Čestitke momcima, na početku je bilo malo problema, agresivno su izašli na nas, ali smo postigli gol i posle toga je bilo mnogo lakše", rekao je Stanojević za TV "Arenasport".

Na pitanje kako trener Partizana sada gleda na šanse njegovog tima za osvajanje titule uprkos velikom zaostatku za Crvenom zvezdom, Stanojević zna kako bi odgovorio.

"Ne bih vam ništa odgovorio, sačekao bih i naredni period da prođe. Za sada nismo u situaciji da pričamo o tituli. Sada smo u situaciji da pričamo o nama, da se stabilizujemo."

Stanojević se potom ponovo nadovezao na status Lazara Markovića u Partizanu.

"Ono što sam rekao i dalje mislim. Lazar je godinu dana stalno u nekim povredama, nije mu lako. Njegov status nije sporan. Igrač koji je igrao gde je već igrao, on uvek ima dobar status. E sad da li će igrati i kako će to biti, zavisi od njega. On mora da promeni neke stvari. Dobro je ušao u meč, to mi je važnije od gola koji je dao. Samo kažem da ako nije na nivou kako trenira, neće igrati. Ipak je on dete Partizana..."

Sada sledi zimska pauza, a tokom nje i januarski prelazni rok. Stanojević ima šta da kaže i o tome.

"Ne znamo kako će izgledati sastav. Voleo bih da svi ostanu. Ako igrači dobiju neke dobre ponude, mogu da idu. Znamo šta nam treba po pitanju pojačanja, e sad, ko će igrati, to ćemo videti. Bitno je da imamo veći roster. Znamo šta nam treba, da popunimo određene pozicije, pričao sam s ljudima iz kluba i neke stvari smo već definisali."

Pomoćni trener Mladosti Darko Rakočević kaže da je njegova ekipa igrala dobro dok nije bila savladana po drugi put.

"Nekako prvo poluvreme smo igrali na nekom nivou koji smo i zahtevali, ali posle drugog gola smo pali i pravili greške i primali lake golove. Nismo odgovorili na najbolji način u tim trenucima", rekao je Rakočević i potom se osvrnuo na predstojeći prelazni rok.

"Imali smo problema sa malim takmičarskim fondom igrača, moraćemo da rešimo te oscilacije i problem. Nadam se da ćemo dovesti dovoljno dobrih igrača, da će to biti dosta bolje u nastavku sezone", rekao je Rakočević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC