• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se sa dva kluba otima za Tošića: Zovu ga bogataši, ali porodica je u Beogradu!

Autor Dragan Šutvić

Ako ne dobije uslove koje želi u Turskoj, ima broj u Zvezdi...

 FK Crvena zvezda moguć povratak Duška Tošića Izvor: MN PRESS

Duško Tošić (35) je od nedavno bez kluba, a Crvena zvezda želi to da iskoristi i bivšeg reprezentativca Srbije vrati u svoje redove, potvrdio je u petak i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Ipak, Tošić je u ovom trenutku bliži odlasku u Tursku, gdje ga traže dva kluba, međutim možda ga javni poziv operativca Zvezde na kraju ubijedi da ostane u Srbiji, posebno ako se zna da se njegova karijera polako bliži kraju.

Možda će vas zanimati

"Tošić može i na štopera i na beka. Treba nam kao igrač i kao ličnost. Rekao sam mu, nemoj da se takmičimo sa Bešiktašom, dođi da ostaviš trag", rekao je Terzić.

"On je naša želja", dodao je generalni direktor Zvezde na današnjem brifingu s novinarima.

S obzirom na to da su na "Marakani" najavljena i smanjenja plata igračima, zbog situacije sa korona virusom, jasno je da Zvezda ne može da ponudi Tošiću ugovor kakav ga već čeka u Turskoj, gdje ga takođe izuzetno poštuju.

Prvo mu se "javio" Bešiktaš, klub za koji je igrao od 2015. do 2018. godine, a za njega je zainteresovan i Karagumruk, klub koji je "nova igračka" predsjednika Erdogana.

Novi član elite u Turskoj, koji je već doveo igrače poput Lukasa Bigljije, Enca Roka, Džimija Durmaza, Ervina Zukanovića i Emilijana Vivijana, za zimu je obezbijedio dolazak Fabija Borinija i Emrea Čolaka, a želi sve da "zaokruži" potpisom Duška Tošića.

Njemu je bio spreman ugovor na godinu i po dana, ali se u posljednjem momentu sve zakomplikovalo, možda baš zbog toga što je Zvezda pozvala...

Tošić će u januaru proslaviti 36. rođendan, a Terzića dobro poznaje iz OFK Beograda, dok je u Zvezdi bio od 2010. do 2012. godine. Poslije toga je otišao u Betis i Genčlerbirligi. Igrao je još za Sošo, Verder, Portsmut, KPR i naposljetku Guangdžou.

(MONDO) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC