• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi igrača iz Intera: Deki ga zna od ranije, sin Filip će pomoći!

Autor Dragan Šutvić

Kako MONDO saznaje, Aksel je jedna od opcija za zimu, ali ne i jedina...

 FK Crvena zvezda dolazi krilni napadač iz Intera Izvor: Zvezda TV/Printscreen/Youtube/Printscreen/miroP10 - The Best Football Talents

Zvezdan Terzić je na današnjem brifingu s novinarima potvrdio da Crvena zvezda želi da angažuje brzo krilo, najvjerovatnije stranca zbog manjka takvih domaćih fudbalera, a na "Marakani" već postoje ideje o takvom profilu igrača.

MONDO saznaje da je jedna od opcija i Aksel Bakajoko, mladi fudbaler Intera, koga Stanković poznaje još iz doba kada je radio u Omladinskoj školi "nerazura".

Možda će vas zanimati

Bakajoko je tada bio na pozajmici u Sent Galenu i Stanković je pratio njegove partije, a zbog dobrih odnosa sa Interom njihovi putevi ponovo bi mogli da se "ukrste" u Crvenoj zvezdi, posebno ako se uzme u obzir da mladom Francuzu uskoro ističe ugovor.

Bakajoko je desno krilo, u karijeri je igrao i povučenije na mjestu beka, a za šest mjeseci će moći da ode bez obeštećenja.

Zvezda ga želi "sad i odmah", pa tako pozajmica nije opcija. Neće biti iznenađenje ako Stanković ubijedi Inter da ga puste bez obeštećenja, posebno jer nije u planovima Antonija Kontea, dok za njega trenutno ne vlada naročito interesovanje.

Bakajoku će "koju lijepu reč" o Zvezdi moći da kaže i Filip Stanković, sin trenera crveno-bijelih, koji je poput njega stasavao u mlađim kategorijama "nerazura".

Pogledajte kako igra potencijalni igrač Zvezde.
Izvor: YouTube/miroP10 - The Best Football Talents

Aksel Bakajoko do sada nije upisao nijedan nastup za Inter, ali je interesantno da ga je milanski klub doveo upravo iz Crvene zvezde, ali francuske. Pored pomenutog Sent Galena igrao je još za Sošo, a mali problem je što je već šest mjeseci van ritma.

Zvezda će u pokušaju da privoli Bakajoka pokušati da iskoristi i ubjeđivačke sposobnosti Dijega Falćinelija koji je ima fantastičnu jesen po dolasku iz Italije, a to je strancima svakako korisno.

Ipak, ako ne uspiju u tome, Zvezda ima još alternativa u džepu...

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC