• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubimac "Delija" obećao da će se vratiti: U Zvezdi je davao golove kao na traci, a sada je ostao bez kluba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li je sada opet rešenje?

 Ugo Vijeira povratak u FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će se najverovatnije rastati sa Ričmondom Boaćijem, a klub bi želeo da proda i Milana Pavkova.Aleksa Vukanović bi takođe mogao da napusti klub u slučaju dobre ponude. 

To bi ostavilo Crvenu zvezdu sa Dijegom Falćinelijem i Nikolom Krstovićem u špicu, a s obzirom na ritam i na predstojeće duele sa Milanom, pojačanje u napadu bi dobro došlo. 

Možda će vas zanimati

Pogotovo ako dolazi bez obeštećenja, a jedan od najboljih napadača Zvezde u prethodnih nekoliko godina. Govorilo se o povratku Duška Tošića i Nenada Krstičića na "Marakanu", ali da li bi rešenje mogao da bude i Ugo Vijeira?

Portugalski napadač je raskinuo ugovor sa japanskim Saporom, a nije se dugo zadržao u tom klubu. U novembru je potpisao ugovor do kraja godine, a klub je sada objavio da ga neće produžiti. 

Iskusni napadač sada ima 32 godine i od odlaska iz Zvezde igrao je za Jokohamu, Sivaspor, Žil Visente i Saporo. Osim u Jokohami nigde se nije snašao, ali i prethodni put kada je dolazio Vijera je u Zvezdi mnogo popravio formu. 

U tri sezone pre dolaska u Zvezdu postigao je 14 golova, a u samo jednoj i po u Beogradu čak 27. Dok je bio u Jokohami jasno je rekao da želi nazad jednog dana. 

"Dolazak u Srbiju mi je promenio život. Vratiću se jednog dana u Crvenu zvezdu, siguran sam u to", rekao je tada Vijeira. 

Da li je sada vreme za to? Crvena zvezda je rešila da "isproba" formu Slavoljuba Srnića i da ga vrati u tim, a možda bi i Vijeira bio dobar, makar kao kratkotrajno rešenje.  

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC