• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispovest velikog Zvezdinog promašaja: "Plata koju su mi ponudili bila je ponižavajuća!"

Autor Milutin Vujičić

"Pomislio sam, kako sam dođavola završio u ovoj situaciji?".

 Radživ van la para Plata koju su mi ponudili bila je ponižavajuća! Izvor: MN PRESS

Holandski fudbaler Radživ van la Para (29) stigao je u Zvezdu kao pojačanje za Ligu šampiona, ali vrlo brzo se ispostavilo da je jedan od najvećih promašaja u istoriji crveno-belih.

Van la Para nije pokazao "ekstra kvalitet" koji je plaćen 1,2 miliona evra, na utakmicama i treninzima je delovao nezainteresovano, bio je i nedisciplinovan, pa je Dejan Stanković već na zimu odlučio da ga "precrta" i pruži šansu Gavriću.

Možda će vas zanimati

Dugo je trajao rastanak sa njim, Zvezda ga se jedva rešila u aprilu, a njemu je trebalo više od šest meseci da nađe novi klub...

"Skrasio" se na kraju u drugoj ligi Španije i trenutno nastupa za Logronjes, a u izjavi za holandske medije otkrio je kako mu je bilo teško da pronađe novi klub posle Zvezde

U razgovoru za "VI" ispričao je da je u Zvezdi radio odvojeno od ostatka ekipe, kao i da još čeka deo novca koji mu crveno-beli duguju, a da su ga isto tako uvredile ponude koje je u međuvremenu dobio od VVV-Venla, Zvolea i Den Haga.

"Očekivao sam malo od Den Haga, ali plata koju su mi ponudili bila je ponžavajuća. Ne želim da pričam o sumi, ali recimo da je bilo kao za igrača iz omladinske škole", rekao je Van la Para.

"To me je šokiralo", dodao je Holanđanin.

"Posle toga sam kod kuće sedeo na kauču i prisećao se kroz šta sam prošao. Sećam se kad sam igrao na punom Vembliju i u Premijer ligi. Pomislio sam, kako sam dođavola završio u ovoj situaciji?", zaključio je Holanđanin.

Polubrat sjajnog Žoržinja Vajnalduma je igrao za Vulverhempton, Brajton, Hadersfild i Midlsbro, a u Logronjesu je odigrao prvu utakmicu posle 354 dana pauze.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC