• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zovu Luku Jovića pred Zvezdu i renoviraju odbranu: Dvojica odlaze, traži se bomba, Pioli hoće da napravi zid!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ekipa Stefana Piolija ima velike planove na proleće.

 Milan zove Luku Jovića, renovira odbranu pred Zvezdu Izvor: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Fudbaleri Milana su imali impreisvan učinak u jesenjem delu sezone 2020/21. Prvi su u Seriji A, što im se dugo nije desilo, a u Ligi Evrope će u februaru igrati protiv srpskog predstavnika, Crvene zvezde.

U oba takmičenja imaju najviše ambicije. Žele titule, trofeje, pehare, nazovite to kako god hoćete, Milan posle godina i godina pauze igra da bude najbolji! U skladu sa tim će i tražiti pojačanja u januaru.

Možda će vas zanimati

Kako prenose italijanski mediji, Milan je zainteresovan za remont u odbrani tokom januarskog prelaznog roka. Potreban im je jedan kvalitetan štoper, koji bi pojačao konkurenciju u poslednjoj liniji, a dvojicu igrača sa te pozicije su spremni da puste.

Mateo Musakio (30), koji je u klubu od 2017. godine, nije u planovima Stefana Piolija. Njemu ugovor ističe narednog leta, ali se već sada traži način za rastanak. Jedna od opcija je transfer, ali bi verovatno klub sa San Sira pristao i na raskid saradnje, samo da se reši plate iskusnog Argentinca.

Nekadašnji defanzivac Viljareala i povremeni reprezentativac Argentine je za klub odigrao 73 meča, ali ove sezone nijednom nije bio na terenu.

Situacija je nešto drugačija sa Brazilcem Leom Duarteom. Duarte (24) je Brazilac i u Milan je stigao pre godinu i po dana. tada je plaćen 10 miliona evra, a potpisao je petogodišnji ugovor kog se italijanski klub sada ne bi odrekao. Naime, Pioli razmišlja da Duartea pošalje samo na pozajmicu i to na šest meseci.

Isti izvori sa Apenina prenose i da je sportskog sektoru već dat zadatak da se krene u potragu za defanzivcem. Jedna od meta je Antonio Ridiger, mada je pitanje da li će nemački reprezentativac želeti da napusti London.

Tokom prethodne jeseni u prvom planu kod Piolija su bili kapiten Alesio Romanjoli, Simon Kjer i Mateo Gabija, ali je svaki od njih imao određenih problema sa povredama tokom prvog dela sezone. Zbog toga je neophodno pojačanje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC