• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suze Brazilca u Realu - nova šansa za Jovića? Zidan mora da promeni formaciju, a Luka je zdrav i spreman!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Povreda mladog brazilskog fudbalera mogla bi na duže da ga odvoji od terena.

 Suze Brazilca u Realu - nova šansa za Jovića? Zidan mora da promeni formaciju, a Luka je zdrav i spreman! Izvor: Tanjug/AP/Bernat Armangue

Ubedljiv poraz od Valensije, početkom novembra, bio je poslednji meč Real Madrida na kom je igrao Luka Jović. Tada je dobio samo sedam minuta, kada se sve bilo odlučeno...

U planovima Zinedina Zidana ove sezone ima mnogo toga, ali srpski napadač koji je najbolje partije pružio u dresu reprezentacije, nije među njima. Možda bi povrede nekih igrača mogle da mu poprave status i da Jović zaigra kao iznuđeno rešenje?

Možda će vas zanimati

Jednu veoma tešku je na meču protiv Granade (2:0) doživeo mladi Brazilac Rodrigo. Brzonogo krilo Madriđana je u 37. minutu ostalo da leži na travi, a ni nakon pomoći medicinskog tima nije mogao da ustane i izađe iz igre. Uplakan, sa rukama preko lica, iznet je sa terena i možda će na dužu pauzu.

Za sada nije poznato koliko će pauzirati, a u prvoj objavi na društvenim mrežama nakon meča Rodrigo je poručio da će naporno raditi kako bi se što pre vratio na teren.

Čekajući njega, Madriđani će možda morati da zaigraju u novoj formaciji.

Zidanu će ovo biti veliki hendikep. Francuski trener retko stiče poverenje u mlađe fudbalere, ali je Rodrigo (19) za kratko vreme pokupio simpatije. Na četiri od poslednjih šest ligaških mečeva je bio starter...

Upravo tokom tog perioda se desila jedna značajna promena u postavi. Vinisijus Žunior je odigrao nekoliko loših utakmica i tako izgubio poverenje trenera, a Lukas Vaskez je maestralnim partijama na mestu desnog beka, dok su četvorica igrača sa te pozicije bila povređena, izborio sebi šansu i na desnom krilu. Ali, ko će levo?

Vinisijus više nije u prvom planu, Rodrigo će propustiti mečeve, a zdravlje Markosa Asensija nikada nije stvar u koju se možete pouzdati. Naravno, nema ni previše plaćenog Edena Azara koji je ponovo na bolovanju. Da li će Real zbog toga menjati formaciju?

Na početku sezone su već igrali u sistemu 4-4-2, a to bi moglo da bude rešenje i za sadašnje probleme! Mogao bi Luka Jović ponovo da zasluži šansu i to u tandemu sa Karimom Benzemom.

Iz ove perspektive deluje kao da je januarski prelazni rok ključan za njegov ostanak u klubu, pa bi bilo idealno da se pre nego što počne izbori za minutažu. Možda je priča oko pozajmice u Milan propala baš zbog velikih planova koji postoje u Realu?

Šta mislite, kakva je Lukina budućnost u Real Madridu?

Anketa

Da li je dobar potez za Jovića da pređe u Milan?

  • Da, to je klub po njegovoj meri

    40% (4)

  • Ne, neka ostane i dokazuje se

    30% (3)

  • Ne treba da ide na pozajmicu, nego da traži transfer

    30% (3)

Da li je dobar potez za Jovića da pređe u Milan?

Rezultati

Pogledajte fotografije uplakanog Rodriga:

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC