• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta znači Zlatanov srednji prst na Božić: Već tri godine nervira vernike, a razlog je banalan!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I ponovo mu je uspelo, iznervirao je mnoge...

 zlatan-ibrahimovic-srednji-prst-bozic-zasto-ibrahimovic-cestita-bozic-srednji-prst-provokacija Izvor: Screenshot/YouTube/Jimmy Kimmel Live, twitter.com/Ibra_official

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović čestitao je u petak Božić svim hrišćanskim vernicima koji slave praznik po gregorijanskom kalendaru na netipičan način.

Možda će vas zanimati

Dok je većina sportista delila fotografije iz porodičnog doma kraj božićne jelke, Zlatan Ibrahimović je još jednom odlučio da bude drugačiji od svih, pa je svojom objavom na društvenim mrežama zapravo razljutio hiljade vernika.

Ibrahimović je Božić čestitao tako što je okačio fotografiju srednjeg prsta u prvom planu, a koji pokazuje osoba obučena u kostim Deda Mraza.

Iako je za mnoge to naivna šala, bilo je onih koji su žestoko bili iznervirani gestom Zlatana Ibrahimovića, pa su mu svašta napisali. Bilo je onih koji su mu poželeli da ne postigne više nijedan gol za Milan, do onih koji su bili znatno "morbidniji".

"Ibra" dolazi iz mešovitog braka pošto mu je otac muslimanske, a majka katoličke vere, ali je kod mnogih sporna fotografija protumačena kao "ismevanje hrišćanske vere".

Ipak, vredelo bi reći da nije prvi put da Ibrahimović na ovaj način "čestita" Božić.

Zapravo, ovo je već treća godina zaredom kako Šveđanin "provocira" istom porukom na društvenim mrežama, samo uz drugačije fotografije. Ibrahimović u poruci "Merry Christmas" ("Srećan Božić") namerno umesto slova "s" stavlja "z", koje je njegov zaštitni znak, a srednji prst nije bio uperen vernicima koji su tog dana praznovali sa porodicom.

Razlog zbog kog Ibrahimović "kači" takvu poruku na društvene mreže je banalan - samo kako bi izazvao reakciju ljudi, pošto je video da je prvi put upalilo.

Počelo je sve 2018. godine figuricom koja podiže srednji prst, a kada je video da je "Zlatanov Božić" postao ljudima zanimljiv - nastavio je i u naredne dve godine da "nervira" na taj način. Usledio je lav koji pokazuje srednji prst, pa onda i Deda Mraz...

Mnogi su tumačili i da je Ibrahimović prošle godine "počastio" sve one koji su uništili njegovu statuu u Malmeu, a da se ove godine obračunava sa korona virusom.

U svakom slučaju, daleko od toga da je hteo da ismeva vernike. Zlatan je samo...Zlatan.


(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC