• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite u Nejmarovu vilu vrednu 7.000.000 evra: Dva Ferarija, avion i 5.000 kvadratnih metara za zabavu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Brazilac voli da živi luksuzno.

 Zavirite u Nejmarovu vilu vrednu 7.000.000 evra: Dva Ferarija, avion i 5.000 kvadratnih metara Izvor: YouTube/Printscreen/SOFOO/AP/Francois Mori

Nejmar je u centru pažnje u Brazilu pošto je na pauzi između dva dela sezone napravio veliku žurku koja je šokirala javnost te zemlje.

Dok besni korona on je ugostio 500 ljudi, unajmio je estradne zvezde i zabavljače, a sve se to dešavalo u podzemnom disku. Svima je oduzeo mobilne telefone kako snimci sa žurke ne bi procureli, ali ipak je otkriven. 

Možda će vas zanimati

Ali i kada nije u Brazilu Nejmar voli da živi razuzdano i luksuzno. On je 2017. godine stigao u PSŽ u transferu vrednom 222 miliona evra, a odmah se uselio u vilu vrednu 7 miliona evra. Zanimljivo je da ju je unajmio od čoveka koji ima srpski pasoš - čuvenog francuskog glumca Žerara Depardijea. 

Ova vila je izgrađena pedesetih godina XX veka, a vlasnik je bio jedan poznati pariski arhitekta koji je ovo zdanje i projektovao. Nalazi se u šumi na 15 kilometara od Pariza i ima veliki vrt od 5.000 kvadratnih metara! 

U podrumu se nalazi ogroman zatvoreni bazen u kome Nejmar voli da se slika za instagram i opušta. On nije kupio vilu od Depardjea, ali plaća 13.000 funti mesečno za njeno iznajmljivanje. Kada vam je plata 550.000 funti nedeljno, to i nije neka cifra.

Ova impresivna vila je samo delić njegovog bogatstva. Nejmar pored ogromne plate koju dobija od PSŽ-a dobija i ogroman novac od oglašivača i sponzora. Taj novac troši na žurke, ali i na luksuzna vozila poput Ferarija GTC4 Lusso ili Ferarija 455 Italia.

On čak poseduje i jedan avion, a radi se o Cesni 680 u koju može da stane 12 putnika. 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC