• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sa 'Pecare' prešao u Lokomotivu": Jedan od najboljih igrača napustio Široki Brijeg

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mateo Marić karijeru će nastaviti u zagrebačkoj Lokomotivi.

 Mateo Marić pojačao NK Lokomotiva Zagreb Izvor: Facebook/NK Široki Brijeg

Jedan od najboljih fudbalera Širokog Brijega u prvom dijelu sezone Mateo Marić (22) u redovima prvoligaša s Kajzerice pridružiće se Stipi Markoviću i Dominiku Kovačiću koji su istim putem krenuli u prethodnim sezonama.

Naime, ovo je već treći dogovoreni transfer igrača iz Širokog Brijega u zagrebačku Lokomotivu, a bilo je i obrnutih slučajeva, čime se potvrđuje izvrsna saradnja dvaju klubova, saopšteno je sa "Pecare".

Možda će vas zanimati

"Na odlasku iz Širokog Brijega želim zahvaliti svima u klubu, a najviše onima koji su mi dali priliku napraviti prve korake u fudbalskoj karijeri. Hvala stručnom štabu i svim saigračima s kojima sam imao čast dijeliti svlačionicu. Postali ste moja druga porodica. Takođe, hvala i svim navijačima bez kojih fudbalska priča u Širokom Brijegu ne bi bila ista. Na kraju, najveća zahvala ide mojoj porodici koja mi je bila najveća podrška, posebno u teškim trenucima", izjavio je Marić, a prenijela agencija "Fena".

Mateo Marić standardni je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i mlađi brat Mirka Marića, nekadašnjeg napadača Širokog Brijega koji je, među ostalim klubovima, jedno vrijeme igrao za zagrebačku Lokomotivu, a danas nastupa za italijansku Moncu.

U aktuelnoj sezoni Mateo Marić je u dresu Širokog Brijega upisao 20 nastupa (pogodak i asistencija) i svaki je put nastupio u početnoj postavi. U igri je proveo ukupno 1.738 minuta.

Za ekipu sa "Pecare" ukupno je nastupio 86 puta (devet golova i četiri asistencije) od avgusta 2016. godine kada ga je tadašnji trener Branko Karačić priključio iz juniorskog u seniorski tim.

(mondo.ba/agencije)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC