• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac mijenja ekipu: Četvorica odlaze, pojačava se napad!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Marko Maksimović počeće pripreme sa znatno izmijenjenom ekipom u odnosu na onu koja je završila jesenji dio sezone.

 FK Borac promjene u ekipi Radulović Marković Kalesić Kajkut Izvor: Mondo/Željko Svitlica

Banjalučki Borac u ponedjeljak će obaviti prozivku i početi sa pripremama za proljećni dio sezone u kojem će pokušati da izbori drugi uzastopni plasman u evropska takmičenja.

Crveno-plavi su u međuvremenu promijenili trenera i umjesto Vlade Jagodića na klupi će biti Marko Maksimović, ali će biti i dosta promjena i u samoj ekipi.

Možda će vas zanimati

 Iskusni veznjak Aleksandar Radulović prema saznanjima MONDA napustiće klub, kao i dvojica mladih igrača, Bojan Marković i Dino Kalesić.

Marković će na pozajmicu u Željezničar Sport Tim, iz kojeg je prije godinu i po dana stigao na Gradski stadion i od taga upisao 14 nastupa za Borac, od čega je deset u Premijer ligi BIH.

Dino Kalesić je raskinuo ugovor sa Borcem, a za njega je zainteresovan premijerligaš iz FBIH, ekipa ViS Sim-Bau iz Kosove pored Maglaja.

Osim njih, u proljećnoj sezoni u dresu Borca navjerovatnije nećemo gledati ni Sašu Kajkuta, koji bi trebao da završi karijeru, s tim da će on ostati u klubu na nekoj od funkcija u sportskom sektoru.

Kada su u pitanju dolasci u klub poznato je da se Milan Šikanjić vraća sa pozajmice iz Kozare.

Dvadesetogodišnji napadač tokom jesenjeg dijela sezone postigao je osam golova na 14 utakmica u dresu prvoligaša RS, a sada će ponovo pokušati da se izbori za mjesto u timu Borca.

Uprava Borca radi na dovođenju još jednog napadača, a moguće je da već na prozivci u ponedjeljak vidimo još jedno novo ime.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drazen

Ja neznam ko ovdje vise lud. Svake godine ista prica i smjena trenera, ma necete vi gospodo vidjeti evropu. Pa ovo je sramota sta se vise radi u klubu. Vlado Jagodic ce biti naj vece budala ako ikad vise sjedne na klupu FK Borac

Džontra Volta

@Drazen Jarane jes ti to sad čuo da je Vlado otišao? AHahahahaha

Če

@Džontra Volta Jarane nije on sada čuo za Vladu Jagodića, već dečko smatra da nije u redu ovo što radi uprava kluba!

Drazen

@Džontra Volta nemas ti decko pojma. Znas li ko donio titulu Borcu kao trener, i koliko je taj covjek puta gasio pozar u tom Borcu

Borcevci

@Drazen ma moze gasiti pozar koliko oce Al on pojma nema o modernom fudbalu, mozda je nekad bio dobar a sad sto dalje od našeg velikana! Pa jesi vidio sta radi izgubili smo 10 bodova zbog njegovog povlačenja čim da go svi u odbranu... Tako moze igrati negdje drugo a Borac ce uvijek ostati BORAC!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC