• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katai ide sa Zvezdom u Tursku: Stanković ima lijepe vijesti, ''Magiko'' se vraća!

Autor Dragan Šutvić

Jedan od najboljih igrača crveno-bijelih će se pripremati za proljećni dio sezone.

 Katai ide sa Zvezdom u Tursku: Stanković ima lijepe vijesti, ''Magiko'' se vraća! Izvor: MN PRESS

Lijepe vijesti za sve navijače Crvene zvezde! Aleksandar Katai, momak koji se prethodnog ljeta vratio u klub, treniraće ove zime i pripremati se za proljećni dio i izazove koji su pred crveno-bijelima.

Iako nije otputovao sa ekipom na Kipar, Katai će biti sa timom u Turskoj, na drugom dijelu priprema pred nastavak sezone.

Možda će vas zanimati

To je potvrdio Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, koji je u emisiji večeras emitovanoj na televiziji ''Arenasport'' otkrio da kreativni vezista iz Srbobrana ima dozvoli da se sprema za nastavak prvenstva.

Trener srpskog šampiona je još jednom istakao da mu je najbitnije zdravlje svojih igrača, ali da je presrećan što će igrača takvog kvaliteta imati na drugom dijelu priprema.

''Sale će propustiti prvi dio priprema, ali ide u Tursku. Dovoljno puta sam podvukao da je zdravlje na prvom mkestu. Nisam želio da reskiram, već da se igrači vraćaju polako, kako se ne bi rizikovale nove povrede'', rekao je Dejan Stanković.

Jedan od najboljih fudbalera crveno-bijelih će se u pravi trenažni proces vratiti za oko nedjelju dana, kada ostali prvotimci stignu sa Kipra u Beograda. Ne treba ni govoriti koliko će to biti značajno za ekipu.

''On je mnogo promijenio fizionomiju Zvezdine igre. Gledao sam ga u prvom mandatu i mislim da je ovo drugačiji Katai. On je pravi lider na terenu. Imamo dobru komunikaciju, svi imaju ogromno povjerenje u njega. Vidjelo se da nam fali, ali smo uspjeli nekako i bez njega. Jedva ga čekamo nazad, da se skroz oporavi'', istakao je trener crveno-bijelih.

Ekipa Crvene zvezde se okupila u nedjelju, kada je odradila dva treninga u Beogradu, a već u ponedjeljak su prvotimci stigli na Kipar. Narednih sedam dana će trenirati na tom ostrvu, zatim slijede dva dana rada u Beogradu, a kasnije i drugi dio priprema u Turskoj.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC