• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Vratio sam se u klub koji nosim u srcu'': Prvi Jovićev intervju u Ajntrahtu otkrio da li planira da se vrati u Real!

Autor Dragan Šutvić

Srpski napadač će u narednih pola godine imati priliku da povrati formu i samopouzdanje.

 luka-jovic-pozajmica-ajntraht-prva-izjava-frankfurt-real-madrid Izvor: Profimedia/dpa/Arne Dedert

Godinu i po dana kasnije, Luka Jović je na istom mjestu, ali ovog puta na novom početku. Tamo gdje je krenuo njegov vrtoglavi uspon u vrh evropskog fudbala sada počinje nova avantura.

Ona bi mogla da nosi naziv ''Kako ostati igrač Reala?'', ali ukoliko Jović povrati svoju formu iz prvog mandata u Frankfurtu, ni njemu neće biti naročito bitno čiji je igrač. Naravno, san o Madridu i dalje traje.

Možda će vas zanimati

Od najave da će otići na pozajmicu, preko interesovanja Milana i Vulverhemptona, pa sve do završenog posla sa Ajntrahtom, Luka Jović privlači mnogo pažnje. I sada, kad je konačno stigao, može da ispriča sve što se desilo.

''Presrećan sam zbog povratka u Ajntraht, klub koji mi je mnogo dao. Osjećam se fenomenalno. Biće mi čast da u narednim mjesecima nosim dres ovog kluba. Uspostavio sam posebnu vezu sa ovim klubom i mislim da je povratak u klub koji mi je u srcu pravi potez. Daću sve od sebe'', rekao je srpski fudbaler i dodao:

''Iskreno, od kako sam otišao, mnogo toga mi je nedostajalo.''

Period u Madridu koristio mu je da nauči neke životne, ali i fudbalske lekcije.

''Nema nikakve sumnje, u Madridu sam sazrio i napredovao kao igrač. Morate imati u vidu da nisam igrao u kontinuitetu i da će mi biti potrebno vrijeme da se vratim na pravi kolosijek. Trenirao sam rame uz rame sa nekim od najboljih igrača svijeta! Optimističan sam o svom povratku u Madrid, siguran sam da će sve biti u redu oko toga'', istakao je Luka Jović.

U novoj svlačionici poznavaće brojne saigrače. Biće tu saigrač iz nacionalnog tima Filip Kostić, ali i momci sa kojima je dijelio dobro i zlo u prvom mandatu u Frankfurtu.

''Održavao sam komunikaciju sa nekoliko igrača. Čini mi se da je i njima drago što sam se vratio. Motivisan sam kao i prvog dana kada sam došao u Frankfurt. Pokušaću da zaboravim prethodni period. Krećem od nule i želim da pomognem timu'', zaključio je reprezentativac Srbije.

Luka Jović je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Benfiku, Ajntraht i Real Madrid, a pozajmice mu nisu strane. Portugalski tim ga je upravo Nemcima pozajmio prije nego što ga je prodao u tim u kom je eksplodirao.

Partijama u Njemačkoj je privukao pažnju Real Madrida, ali za godinu i po dana u španskom klubu nije uspeo da se izbori za mjesto startera ili veliku ulogu u timu. Odigrao je 32 meča, postigao dva gola i upisao dvije asistencije. Bilo je i mnogo sitnih povreda koje su smetale. Ipak, nada se da mu vrata madridskog kluba nisu zatvorena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC