• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubimcu Grobara gol Zvezdi najlepša uspomena: "Žena me tera da se vratim u Beograd, jednom ću doći da uzmemo titulu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Napadač je bio dočekan s nevericom, ali je naklonost navijača "kupio" na najefikasniji način

 Rikardo Ljubimcu Grobara gol Zvezdi najlepša uspomena Izvor: MN PRESS

U Partizanu je igrao samo jednu sezonu, nije uzeo titulu, ali ga navijači i te kako pamte. Rikardo Gomeš je uradio najvažniju stvar da bude omiljen kod navijača – dao je gol u derbiju, a posle je sa timom osvojio kup.

Iako je proveo samo jednu sezonu, vežu ga i dalje lepe uspomene za Beograd i crno-bele, koje je sada posetio na pripremama u Turskoj, da bi video prijatelje i družio se malo sa njima.

Možda će vas zanimati

"Osećam se sjajno, došao sam da posetim stare prijatelje koje nisam imao priliku da vidim od kada sam napustio klub. Veoma sam srećan što sam sa njima i danas i juče, zaista sam srećan", rekao je Rikardo za klupsku televiziju.

On je iz Partizana otišao u Šardžu iz Emirata, pa je igrao u Kalbi (takođe UAE), zatim se vratio u Šardžu da bi prošle došao u tursku, u Erzurumspor, koji se bori za opstanak u Superligi. Ipak, crno-beli su mu i dalje u srcu.

"Iz Beograda i Partizana mi najviše nedostaju navijači i odnosi između igrača. Bio sam samo godinu dana, ali je to bila za mene lično odlična godina. Ne za tim kao tim, uzeli smo kup na kraju, ali bili smo drugi što nije dobro, ali za mene najbolja godina u karijeri do sada, iako je bila malo tužna. Nadam se da ću se vratiti jednog dana i uzeti titulu sa Partizanom", rekao je Rikardo, a onda dodao:

"Žena mi uvek kaže da moramo da se vratimo za Beograd. Možda, jednog dana".

Reprezentativac Zelenortskih Ostrva nije dočekan sa nekim preteranim oduševljenjem, ali se pokazalo da ume da postiže golove, a naročito je važan onaj Crvenoj zvezdi.

"Posle mog gola u derbiju sve se promenilo. Kada sam došao, svi su mi govorili o derbiju. 'Videćeš sve kada budeš igrao derbi, videćeš, videćeš'… Ne možete ni da zamislite. U mom prvom derbiju, kada sam tokom zagrevanja video da je stadion pun... Takođe i u nedelji derbija, svi su samo o tome pričali i kada sam dao gol, to je bio najbolji trenutak u Partizanu", ispričao je Rikardo.

Na kraju, tu je bila i poruka za "grobare":

"Želim da kažem navijačima da budu uz tim, da nastave da ih podržavaju, da imamo dobru ekipu, da i dalje pokazuju ljubav prema klubu, što je nešto neverovatno. Da nastave da budu takvi".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC