• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Vranješ napustio Anderleht, ali ostaje u Belgiji: Igraće za klub koji je bio "dželat" Partizana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučanin Ognjen Vranješ će narednih pola godine provesti na pozajmici u ekipi Sportinga Šarloe, potvrdio je belgijski klub.

 Ognjen Vranješ pozajmljen Sportingu Šarloa Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Anderleht i Šarloa su dogovorili pozajmicu Ognjena Vranješa, koji će u narednih šest mjeseci provesti u ovom belgijskom klubu.

"Nakon dogovora između Anderlehta i Sportinga Šarloe, Ognjen Vranješ će biti u našem klubu pozajmljeni igrač u narednih šest mjeseci. Vranješ (31) je u karijeri 38 puta oblačio dres reprezentacije Bosne i Hercegovine , a ove sezone naš novi centralni bek je odigrao četiri meča za briselski klub. Rukovodstvo, stručni štab, igrači i cijelo osoblje pozdravljaju našeg novog fudbalera. Dobrodošao, Ognjene", navedeno je u saopštenju Sportinga Šarloe.

Nekadašnji fudbaler Borca iz Banjaluke, Crvene zvezde i atinskog AEK-a, odakle je i stigao u Anderleht zadovoljan je ostvarenim transferom.

"Pridružiću se klubu koji ima velike ambicije u prvenstvu i želi izboriti plasman u evropska takmičenja. Spreman sam, a takođe mislim da ću se naviknuti na Šarlou. Znam da je trener Karim Belhocin tražio pravog timskog igrača koji će se boriti za svaku loptu i koji se nikada ne predaje. Neću imati problema sa adaptacijom", izjavio je Vranješ i dodao da će učiniti sve da se dokaže stručnom štabu.

"Moram ih nagraditi za povjerenje koje su mi ukazali što mi je ulilo samopouzdanje. Uvjeren sam da ćemo na kraju sezone svi biti zadovoljni", istakao je banjalučki defanzivac, koji je još u karijeri branio boje Banjalučki fudbaler koji je u svojoj karijeri branio boje Napretka iz Kruševca, moldavskog Šerifa, ruskih timova Krasnodar, Spartak iz Vladivostoka i Tom Tomsk, turskog Elazigspora i Gacijantepa, te španskog Sportinga iz Hihona.

Inače, Šarloa je prethodne sezone bio "krvnik" Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope nakon što su njegovi igrači bukvalno dva puta šutnuli u gol crno-bijelih, ali ipak su uspjeli da prođu u dalje takmičenje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC