• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Zvezda dovodi najveće pojačanje - za džabe: Igrao Premijer ligu, dao gol Brazilu i priča srpski!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Do kraja nedelje će biti završen ogroman posao.

 aleksandar-dragovic-crvena-zvezda-transfer-bomba-prelazni-rok-pojacanje-stoper Izvor: MN PRESS

Mitar Mrkela je najavio da se do kraja januarskog prelaznog roka neće dovoditi štoper, ali u senci te izjave crveno-beli završavaju jedan od najvećih klupskih transfera poslednjih godina! Aleksandar Dragović (29) je veoma blizu stadiona Rajko Mitić.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi sajt ''Mozzartsport'', reprezentativac Austrije je blizu dogovora svih uslova sa srpskim šampionom, iako je pre nekoliko nedelja to delovalo nezamislivo.

Kako ovaj portal prenosi, Aleksandar Dragović će do kraja nedelje potpisati ugovor sa beogradskim klubom, a zatim se narednog leta preseliti u Beograd. Do tada mu traje ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena, sa kojim želi da osvoji Ligu Evrope!

Defanzivac nemačkog tima je tokom jeseni već bio blizu dogovora sa Crvenom zvezdom, ali je taj razgovor propao nakon što se on ustalio u postavi tima iz Leverkuzena. Ipak, Nemci nisu ponudili produžetak saradnje Dragoviću, pa je on odlučio da se dogovori sa crveno-belima, timom za koji je oduvek želeo da zaigra.

Situacija sa njim i Bajerom se nekoliko puta menjala tokom jeseni. Prvo je bio blizu Marakane, a zatim i stavio tačku na tu priču, jer transfer nije mogao da se dogodi...

Detalji oko njegove plate ili dužine trajanja ugovora nisu poznati, ali je već sada jasno da će Dragović biti ogromno pojačanje za tim Dejana Stankovića.

Ovim se i definitivno stavlja tačka na dolazak Duška Tošića, koji sigurno neće pojačati srpskog šampiona. Mesto štopera će, od narednog leta, zauzeti Dragović koji je standardan član reprezentacije Austrije,

Snažni defanzivac će biti jedno od najvećih pojačanja koje je srpski tim doveo poslednjih godina, a očekivanja od njega će biti ogromna!

Podsećamo, crveno-beli poslednjih dana rade na realizaciji transfera Filipa Falka iz italijanskog Lećea, koji bi trebalo da stigne do kraja januara i da pojača ofanzivni red srpskog tima.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC