• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini Italijani se našli na espresu: Filipo od Dijega sluša sve o Zvezdi! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sada crveno-beli imaju dvojicu italijanskih fudbalera.

 Zvezdini Italijani se našli na espresu: Filipo Falko od Dijego Falćineli sluša sve o Zvezdi! (VIDEO) Izvor: Twitter/FK Crvena zvezda/Printscreen

Italijanski fudbaler je stigao u beogradski tim! Crvena zvezda konačno je predstavila novo pojačanje i to na veoma kreativan način!

Nakon upoznavanja sa novim trenerom i saigračima Filipo Falko je imao dovoljno vremena i za kaficu sa svojim zemljakom. U redovima srpskog šampiona dočekao ga je Dijego Falćineli.

Možda će vas zanimati

Falka su dočekali Dejan Stanković koji perfektno priča italijanski, ali i saigrači koji će mu pomoći da se lakše uklopi. Aksel Bakajoko je igrao u Interu, a Dijego Falćineli je Italijan, pa će biti prostora da se priča i na maternjem.

Na MONDU ste, istina, videli slike Falka u Turskoj pre nego što je stigao u klupski hotel.

Međutim, pored upoznavanja saigrača, marketing Crvene zvezde je iskoristio priliku i da na specifičan način predstavi igrača koji je stigao iz Lećea.

Fudbaler je u kratkoj izjavi objasnio kakve su mu ambicije, pre nego što je seo za sto sa zemljakom.

“Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je najveći klub na ovim prostorima i svi u Italiji znamo za Zvezdu, njenu tradiciju i vatrene navijače koje ima i pred kojima jedva čekam da zaigram. Želim da se dokazujem, da osvojimo "duplu krunu", kao i da se što bolje pokažemo protiv Milana, koji mi je dobro poznat. Takođe, radujem se i što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem koji je legenda fudbala u Italiji”, rekao je Falko po dolasku u Zvezdin tabor u Antaliji.

Kao što to red i nalaže, Italijani su zajedno popili espreso, a zatim krenuli na ozbiljne teme. Pipo Falko želi da sazna sve što može o svom novom klubu od nekadašnjeg igrača Bolonje, čoveka koji se već odlično uklopio u crveno-beli tim.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC