• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener Zvezde u porodičnoj drami: Sina video u Velikom bratu, ali nije ''palo'' pomirenje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Valter Zenga nije uspeo da ubedi sina da mu oprosti.

 Valter Zenga u porodičnoj drami: Sina video u Velikom bratu, ali nije ''palo'' pomirenje! Izvor: Youtube/La Casa delle News YT/printscreen

Legendarni italijanski golman poznat je po burnom životu van terena. Valter Zenga tri puta se ženio i ima četvoro dece. Nije sa svakim od njih u idiličnim odnosima.

Zato je nekada najbolji golman planete ušao u rijaliti program, italijansku verziju Velikgo brata, kako bi sa jednim od sinova popričao i pokušao da izgleda odnos. Andrea mu zamera što ga nije posećivao kao dete, stavljajući karijeru ispred sopstvene porodice.

MONDO U ANTALIJI

Naravno, Valter se branio od takvih optužbi, ali do dogovora nisu uspeli da dođu. Moraće da se vide i nakon rijalitija kako bi još jednom pokušali da poprave zategnute odnose.

''Došao sam iz Dubaija zbog tebe. Niko me u životu nije toliko vređao, čak i u najvećim derbijima kao ti. Ipak gajim poštovanje prema tebi. Mi smo muškarci. Rekao si ovde kako nisi imao uspomene iz detinjstva zbog mene. Molim te, dobro razmisli i seti se kako je bilo'', rekao je Valter Zenga na početku razgovora.

Odgovor je bio spreman i Andrea, koji je pomenuo i svog brata Nikolu, nije hteo da odstupi.

''Neće biti donošenja nikakvih odluka. Treba da pričaš i sa Nikolom. Možda tražimo previše. Nikada ti nisam zatvorio vrata. Ni ja ni moj brat. Ne želim da zvuči kao da te krivim, jer to ne radim, ali... Zašto nisi došao da nas posetiš, bar jednom? Nikada nisi došao da vidiš gde živim, kako živim. Značilo bi nam da vidimo oca koji želi da upozna svoju decu'', rekao je Zengin sin iz drugog braka.

Zenga se vadio na zauzetost poslom, pravdao izostanke spakovanim koferima i trenerskom kariejrom koja se širila po svetu, ali sin nije želeo to da sluša. Razgovor je prekinuo predlogom da sačekaju izlazak iz rijalitija.

''Ovo nije utakmica, nema pobednika i gubitnika. Najviše što od mene možeš da dobiješ je pružena ruka. Videćemo kako će to izgledati napolju'', rekao je Andrea.

Andrea Zenga ima 27 godina i nekada je bio talentovani golman. Ipak, pre nekoliko godina je prekinuo tu karijeru i posetio se šou biznisu, pa je danas poznatiji kao rijaliti zvezda u Italiji.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC