• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mustafa Mujezinović ostaje u Želji: "Sada zaostajemo, ali ništa nije gotovo u trci za titulom"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vezni igrač Željezničara Mustafa Mujezinović (27) potpisao je u utorak novi ugovor sa sarajevskim klubom do ljeta 2022. godine, uz opciju produženja na još jednu sezonu.

 Mustafa Mujezinović produžio ugovor sa FK Željezničar Izvor: Armin Heric/Armin Heric/fkz.ba

Mujezinović je dres sarajevskih "plavih" obukao u februaru 2018. godine. Odigrao je do sada 47 utakmica na kojima se pet puta upisivao u listu strijelaca. Svih pet golova postigao je u ovoj sezoni, a propustio je samo jednu ovosezonsku utakmicu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Možda će vas zanimati

"Naravno da sam zadovoljan što sam produžio ugovor. Želja za produženjem ugovorila bila je obostrana tako da nije bilo problema oko dogovora. Iako je bilo nekih upita za promjenu sredine, nije to bilo nešto što bi me zadovoljilo, a želim da i klub nešto konkretno zaradi ako dođe do prave ponude", izjavio je Mujezinović, dodavši:

"Bilo je turbulentno, bilo je uspona i padova, ali sve u svemu sam veoma zadovoljan dosadašnjim boravkom na Grbavici, a najljepši momenat je sigurno pobjeda protiv Širokog i moj gol koji je bio odlučujući. Očekivanja u Želji uvijek su ista. To je borba za titulu. Iako sada zaostajemo, mislim da još nije ništa gotovo što se tiče titule, a osobno bih volio dodati još koji gol i asistenciju pa onda ćemo vidjeti šta budućnost donosi", prenijela je agencija "Anadolija".

Željezničar je jesenji dio sezone okončao na drugom mjestu sa 36 bodova, devet manje od lidera i aktuelnog šampiona Sarajeva.

(mondo.ba/agencije)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC