• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Atletiko - dva boda izbijena iz džepa: Luis Suarez je klasa, ali Real i Barsa večeras slave!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odlična utakmicu u Madridu

 Atletiko Madrid - Selta 2:2 Primera Izvor: Tanjug/AP/Jose Breton

Kakav šok za Atletiko Madrid! Gubili su, potom uspeli da u još jednom meču ove sezone naprave preokret, ali su bez pobede ostali u samom finišu. Samim tim i bez dva boda koja bi im mnogo značila u borbi za titulu

ATLETIKO MADRID - SELTA 2:2 (1:1)
/Suarez 45+1, 50 - Mina 13, Fererja 89/

Možda će vas zanimati

Bod ostaje u Madridu, ali će za tim Čola Simeonea ovo biti kao poraz. Tako je težak udarac koji su "jorgandžije" morali da podnesu u finišu susreta sa timom iz Viga.

Osvojio je Atletiko Madrid 50 bodova u prvoj polovini sezone, napravivši tako veliku zalihu u odnosu na Real Madrid i Barselonu na vrhu tabele, a kada je trebalo da održe tu veliku prednost - sada su je za dva boda smanjili.

Odlična utakmica odigrana je "Vandi Metropolitano", a posle gola Santija Mine, Atletiko je umeo da odgovori. Luis Suarez je u dva navrata pokazao o kakvom se golgeteru radi i koliko mu prija prelazak u madridski tim.

Suarez je prvo postigao gol u nadoknadi prvog, a onda i na početku drugog dela za potpuni preokret. Selta se nije predavala, pružila je vrlo dobru partiju i moglo bi se čak reći da su zaslužili da izbegnu poraz.

Grešku je u 89. minutu napravio Stefan Savić kada nije izašao da održi poslednju liniju visoko i uhvati goste u zamku, a Fakundo Fererja trese mrežu za 2:2.

Atletiko je i dalje u sjajnoj poziciji, jer imaju osam bodova više od Reala i Barselone, a devet više od Sevilje, uz utakmicu manje u odnosu na sva tri tima.

Mogla bi ta prednost da uskoro bude dvocifrena, ali za dva boda sa ovog susreta će svakako žaliti...

TABELA: Atletiko (-2) 51, Real Madrid (-1) 43, Barselona (-1) 43, Sevilja (-1) 42, Viljareal 36, Real Sosijedad 35, Betis 30, Granada 30, Levante (-1) 27, Selta 26, Atletik Bilbao (-1) 25, Valensija 24, Hetafe (-1) 24, Kadiz 24, Osasuna 22, Alaves 22, Eibar 20, Valjadolid 20, Elče (-2) 18, Ueska 16.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC