• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći konačno našao klub! Postao najveće pojačanje tima u istoriji - boriće se za Evropu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznato je gde nastavlja karijeru bivši igrač Zvezde.

 ricmond-boaci-novi-klub-gornjik-zabrze-poljska Izvor: MN PRESS

Ove zime je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, a beogradski tim i Ričmond Boaći su odlučili da ne nastave saradnju. Povremeni reprezentativac Gane dobio je slobodu pri izboru kluba, što nije išlo očekivanom brzinom.

Možda će vas zanimati

Već neko vreme se priča o potencijalnim klubovima za nekadašnjeg golgetera crveno-belih, a prave potvrde nema. Sada informacije stižu iz Poljske, Ričmond Boaći je potpisao za Gornjik iz Zabrža!

Ekipa u kojoj je nedavno na pozajmici bio Erik Jirka htela bi da se pokaže u dobrom svetlu tokom prolećnog dela Ekstraklase i angažovali su jedno od najvećih pojačanja u klupskoj istoriji!

Tokom dva mandata u Crvenoj zvezdi, fudbaler iz Gane je ostavio dubok trag u klupskoj istoriji. Osvajao je trofeje, igrao na međunarodnoj sceni i rekorder je po broju golova računajući samo strane fudbalere u klubu od kog se emotivno oprostio. Napadač je ujedno i jedno od najboljih zimskih pojačanja srpskog tima.Ne tako davno pisalo se o interesovanju Legije iz Varšave za napadača sa afričkog kontinenta, ali će zapravo Ričmond Boaći igrati protiv njih u narednoj polusezoni. Poljaci su, očigledno, ispunili zahtevne finansijske uslove koje Boaći ima, pošto je posao zaključen!

Gornjik se nakon 16 kola u Poljskoj nalazi na petoj poziciji tamošnjeg prvenstva i mašta o izlasku u Evropu narednog leta. Do sada su sakupili 24 boda, koliko ima i Šlonsk na poziciji četiri.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC