• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdo, nemoj da zazireš od Zlatana: Piksi je legenda koja zna kako treba protiv Milana!

Autor Dragan Šutvić

Dragan Stojković ima poruku za crveno-bijele pred važan susret u Ligi Evrope.

 Zvezdo, nemoj da zazireš od Zlatana: Piksi je legenda koja zna kako treba protiv Milana! Izvor: Profimedia/Sportphoto24/SIPA/MN Press

Navijači Crvene zvezde broje sitno - do utakmice sa Milanom u Ligi Evrope ostalo je još samo pet dana.

Susret dva nekadašnja prvaka Evrope dobija sve veću pažnju, a poruku za svoj bivši klub imao je i legendarni Dragan Stojković Piksi!

Slavni fudbaler crveno-bijelih i bivši predsjednik kluba - koji je na pragu da postane selektor Srbije - komentarisao je meč Zvezde i Milana koji je na programu u četvrtak 18. februara.

"Rosoneri" stižu na stadion "Rajko Mitić", a Piksi - koji je vodio bitke sa Milanom krajem 1988. u onom čuvenom meču koji je prekinula magla - ima svoje mišljenje pred taj susret.

"Bio sam u avionu kada se održavao žrijeb. Prva poruka kada sam upalio telefon, bila je od Adrijana Galijanija, legendarnog čelnika Milana. Napisao je “istorija se ponavlja”, tako sam i saznao da će moj bivši klub ponovo da se sastane sa “rosonerima”. Prognoza? Teško pitanje. Svakako je Milan veliki favorit, tu nema dileme. Pa ipak, igrači ne bi smjeli da se uplaše, već da izađu hrabro. Uostalom, ne sumnjam da će Deki Stanković da ih pripremi i namesti kako treba. Biće veoma teško, ali nada umire posljednja", rekao je Piksi u intervjuu za "Blic".

On je imao šta da kaže i o Zlatanu Ibrahimoviću.

"Pa dobro, Zlatan je igračina. O njemu ne bi trebalo trošiti riječi. Ali, momci ne bi smeli da zaziru od njega, već da pokažu zube. On je, ipak, već u poznim fudbalskim godinama."

Piksi poručuje da Zvezda treba da igra - hrabro.

"Hrabro, nego šta. Iskreno, i pored toga što je Milan zaista veliki favorit, najveći hendikep je to što najvjerovatnije neće biti publike. Drugačija je slika kada ima navijača na tribinama, oni će baš nedostajati i da podrže i da uveličaju spektakl", zaključio je Piksi za "Blic".

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC