• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Osramotiće nas ako budemo ovako igrali": Milan poražen, a trener zabrinut pred dolazak u Beograd!

Autor Dragan Šutvić

Ako je poraz od Specije najava da je tim sa San Sira u padu forme...

 "Osramotiće nas ako budemo ovako igrali": Milan poražen, a trener zabrinut pred dolazak u Beograd! Izvor: Tanjug/LaPresse via AP/Tano Pecoraro

Još prethodnih dana su se pojavile informacije da je Milanu Serija A prioritet i da će u narednom periodu gledati da u tom takmičenju sakupi što više bodova. U takvim uslovima, očekivalo se, Stefano Pioli bi u Beograd na meč sa Crvenom zvezdom doveo kombinovani sastav.

Ali, onda se desio poraz od Specije (2:0)... Kako sam Pioli kaže ''prvi zasluženi poraz u sezoni'', prvi izgubljeni meč na gostovanju u prvenstvu od decembra 2019. godine!

I to mora da zabrine. Pioli shvata da će u gustom rasporedu (Crvena zvezda, Inter, Crvena zvezda, Roma - u 10 dana) ekipa morati bolje!

Možda će vas zanimati

''Svakako moramo da reagujemo i hoćemo to da uradimo. Specija je zasluženo pobijedila, ovo je naš prvi zasluženi poraz u sezoni. Nismo imali dovoljno kvaliteta i intenziteta, pa su naši protivnici to iskoristili. Biće to dragocjena lekcija za sve nas. Shvatićemo da će nas protivnici osramotiti ako ne budemo na potrebnom nivou'', rekao je trener Milana.

Trener koji je preporodio ekipu iz Milana i koji sa njom bilježi rezultate iznad očekivanja svjestan je da ima i njegovih grešaka u porazu od Specije.

''Mi nismo tim sposoban da ružno pobjeđuje. Trudimo se da se fokusiramo na dodavanja i tempo, pa ako nam to nedostaje nismo toliko efikasni. Mučili smo se tokom celog meča. Ništa nam nije polazilo za rukom, od mog izbora igrača do njihovih partija na terenu. Moramo da dokažemo da Milan nije ovakav tim'', rekao je Stefano Pioli.

Italijanski stručnjak je na meču protiv Specije izveo najjači tim, jer mu je Serija A prioritet u odnosu na Ligu Evrope. Između dva meča protiv Crvene zvezde igraju protiv Intera.

''Svjesni smo koliko je ovaj učinak loš. Svesni smo i koliko su naredni mečevi teški za nas. Ali, svjesni smo i za šta je sve ovaj tim Milana sposoban. Moramo se vratiti na pravi put. Napuštamo teren pognute glave, ali već od sutra ćemo ustati'', dodao je italijanski stručnjak.

Ekipa Milana je trenutno lider u Seriji A sa 49 bodova iz 22 odigrane runde, ali priliku da ih prestigne na tabeli ima Inter, koji danas dočekuje Lacio. Gradski rival se nalazi na dva boda iza Piolijevog tima, koji naredni meč igra u Beogradu u okviru Lige Evrope.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC