• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspješna generalna proba Željezničara pred sarajevski derbi: Volej Alispahića dovoljan za Široki Brijeg!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pred start proljećnog dijela sezone u kojem se sastaju sa Sarajevom, plavi su u nedjelju na "Grbavici" uspješno završili generalku.

 Željezničar - Široki Brijeg 1:0, pripreme Izvor: Armin Heric/Armin Heric/fkz.ba

Fudbaleri Željezničara su u generalnoj probi pred nastavak sezone u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine savladali Široki Brijeg rezultatom 1:0 (0:0).

Na "Grbavici" je u nedjelju u "generalci" pred proljećni dio sezone odluka pala u 56. minutu kada je Eldar Šehić centrirao sa lijeve strane, lopta se nekako odbila do Mehmeda Alispahića, koji je uhvatio volej i pogodio mrežu gostiju - 1:0.

Oba tima imala su svoje šanse za golove, a tim sa "Pecare" najbolju je propustio u 63. minutu kada je Bože Vukoja šutirao tik iznad prečke Željinog gola.

Tim Amara Osima će naredni meč u okviru m:tel Premijer lige BiH protiv Sarajeva igrati naredni ponedjeljak s početkom od 17.30 časova., dok će ekipa Tonija Karačića gostovati Mladosti u Doboju kod Kaknja.

ŽELJEZNIČAR: Fejzić, Stevanović, Miletić, Kosorić, Šehić, Čeliković, Bojo, Mujezinović, Bekrić, Zec, Juričić (još su igrali: Bender, Blažević, Vrhovac, F. Ikić, Milićević, Veselinović, Štilić, Lendrić, Alispahić). Trener: Amar Osim

ŠIROKI BRIJEG: Miškić, Medić, M. Jurić, Musa, Čuljak, Begić, Stanić, Vukoja, Jurilj, Majić, S. Jurić (još su igrali: Zlomislić, Mustapić, Obšivač, Grgić, Herceg, Šabić, Čepo, I. Ikić). Trener: Toni Karačić

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC