• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lobi oko FSS učinio da ne ostanem selektor: Vodio je Srbiju na 4 meča, a sada je otvorio dušu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Taj ko je u tom trenutku bio protiv mene - bio je protiv srpskog fudbala".

 ljubinko-drulovic-reprezentacija-srbije-lobi-fss-otkaz Izvor: TV Prva/screenshot

Srbija je više od dva meseca čekala na imenovanje novog fudbalskog selektora. Odlučeno je da legendarni Dragan Stojković nasledi Ljubišu Tumbakovića, a u toku ove nedelje biće i zvanično promovisan.

Možda će vas zanimati

U javnosti već ima podršku pošto je fudbalska veličina, već je objasnio kako će se obračunati sa neposlušnima, a na njegovu stranu stali su i Dušan Savić i Ljubinko Drulović.

Gostujući na TV Prva, Drulović je izrazio nadu da će Piksi uspeti da promeni mentalitet reprezentacije koji nas već godinama unazad sputava, a nada se da će zahvaljujući svom autoritetu uspeti da izvede "orlove" na pravi put.

I sam Drulović je kratko bio na funkciji selektora, nakon Siniše Mihajlovića, a pre nego što je na njegovo mesto došao Dik Advokat.

"Svi treneri koji su napravili uspehe su sklonjeni sa strane zbog toga. Teško je opisati, ima mnogo influencija oko srpskog fudbala. Možda ima ljudi koji ništa nisu dali srpskom fudbalu, ali imaju uticaj koliko će selektor trajati i koji će selektor dobiti šansu. Nemamo kontinuitet", kazao je Ljubinko Drulović i osvrnuo se na svoj slučaj.

Izvor: MN PRESS

Drulović je sa U19 reprezentacijom Srbije osvojio Evropsko prvenstvo 2013. godine, a onda je vodio "orlove" na četiri meča. Pobedio je Irsku i Jamajku, remizirao sa Panamom i izgubio od Brazila mi

"Ja sam kao v.d. selektora vodio Srbiju na četiri meča, igrali smo odlično, imao sam dogovor da nastavim posao. Lobi oko FSS je učinio sve da ja ne ostanem selektor. To je moje lično mišljenje, ali taj ko je u tom trenutku bio protiv mene - bio je protiv srpskog fudbala".

Nada se da bi sve moglo da se promeni dolaskom Piksija koji je legenda reprezentacije.

"Piksi je veliko ime i ima autoritet, tako da očekujem da će to biti bolje nego što je bilo do sada...", zaključio je Drulović gostujući na TV Prva.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC