• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panajotis Moraitis po dolasku u Borac: Banjalučki crveno-plavi i ja imamo zajedničku filozofiju - borimo se do kraja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Želim reći da sam bio jako srećan što sam u prethodnoj utakmici (protiv Olimpika - 2:0) vidio tim koji se borio do posljednjeg trenutka", kaže grčki napadač za MONDO.

 Panajotis Moraitis za MONDO: Borac i ja imamo zajedničku filozofiju Izvor: Promo/FK Borac

Novi napadač Borca Panajotis Moraitis otkrio je da se njegova lična filozofija fudbala i banjalučkog kluba apsolutno poklapaju!

Možda će vas zanimati

Grčki napadač koji je potpisao ugovor sa crveno-plavima do kraja sezone u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine s opcijom produžetka saradnje na još godinu dana, u prvoj izjavi za naš portal istakao je da su njegovi utisci o klubu i gradu Banjaluci veoma pozitivni.

"Iako imam malo utisaka jer sam tek došao, mogu reći da su vrlo pozitivni! Postoji jako zdrava atmosfera u ekipi i fudbalskom dijelu koji je u vezi sa klupskim rukovodstvom. Želim reći da sam bio jako srećan što sam u prethodnoj utakmici (protiv Olimpika - 2:0) vidio tim koji se borio do posljednjeg trenutka. To je upravo i moja filozofija da nikad nema predaje. U ovim trenucima pokušavam što prije da dođem u najbolju fizičku spremu kako bi se što ranije integrisao i pomogao banjalučkoj ekipi u narednim mečevima", rekao je Moraitis.

Golgeter iz Grčke, koji je na Gradski stadion došao iz podgoričke Budućnosti kao slobodan igrač, karijeru je počeo u omladinskim selekcijama Panetolikosa, a prije dolaska u Podgoricu, još je nastupao za Panahaiki.

Prošle sezone je u prvenstvu Crne Gore na 11 utakmica postigao deset golova, dok je ove sezone na 18 mečeva bio strijelac dva gola u svim takmičenjima. Od toga, jedan je postigao Sarajevu na "Bilinom polju", u utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC