• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loša vijest za Srbiju, Portugalci doskočili "orlovima": Ipak s najjačim timom stižu u Beograd, imaju genijalno rješenje!

Autor Dragan Šutvić

Izgleda da ipak neće biti prepreka da u najjačem sastavu zaigraju na stadionu "Rajko Mitić".

 srbija-portugal-kvalifikacije-svjetsko-prvenstvo-2022-reprezentacija-najjaci-tim-korona-virus Izvor: MN PRESS

Bilo je nade, ali je ona kratko trajala!

Postojale su indicije da će Srbija igrati protiv oslabljenog Portugala u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo krajem mjeseca, ali su one - raspršene!

Možda će vas zanimati

Portugal je pronašao rješenje i svima "doskočio" kako da u kvalifikacionim martovskim mečevima budu u najjačem sastavu!

Naime, engleski klubovi su počeli da prave probleme najavljujući da neće puštati svoje igrače koji su iz Portugala da se odazovu reprezentaciji, jer bi to značilo da po povratku na Ostrvo moraju da idu u karantin od čak 10 dana.

Razlog je taj što je Portugal na crvenoj listi Velike Britanije po pitanu korona virusa, pa je postojala i nada da će zbog toga šampioni Evrope biti oslabljeni u meču protiv "orlova".

Ali Fudbalski savez Portugala ima rješenje i to vrlo mudro - ako već ne mogu da se svi igrači okupe u Portugalu, u Portugal ne moraju ni da dolaze!

Selekcija Portugala će se okupiti u Torinu, u gradu u kojem Kristijano Ronaldo živi otkako je igrač Juventusa, a tu će obaviti i mini-pripreme pred mečeve protiv Azerbejdžana, a onda i Srbije.

FS Portugala je u zvaničnom saopštenju potvrdio da će čak i meč protiv "Azera" igrati u Italiji, umjesto u svojoj zemlji.

"Niz restrikcija vezanih za Portugal kao destinaciju, zbog pandemije Kovida-19, primorao je Fudbalski savez da potraži alternativna rješenja za pripreme reprezentacije za početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Poslije proučenih zabrana i analizom raznih solucija, obaveštavamo sve da će državni tim pripreme i prvu utakmicu protiv Azerbejdžana odraditi na stadionu Juventusa u Torinu", piše u saopštenju.

Taj meč će igrati 24. marta, a tri dana kasnije će stići u Beograd, na megdan Srbiji. Dakle, time više ne bi trebalo da budu ugroženi nastupi igrača kao što su Bruno Fernandeš, Bernando Silva, Žoao Kanselo, Ruben Dijaš...

Izgleda da će selekcija Dragana Stojkovića Piksija imati najteži mogući izazov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC