• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda može da se ponosi - oni su najbolji u 2020. godini: Nagrade fudbalerima, Dekiju i Borjanu, ali i jednoj dami!

Autor Dragan Šutvić

Na 76. rođendan SD Crvena zvezda, proglašeni su najbolji u prethodnoj godini.

 crvena-zvezda-76-rodjendan-4-mart-najbolji-milan-borjan-dejan-stankovic-fudbalski-klub-terzic-covic Izvor: TARA RADOVANOVIC/FOTO TANJUG

Proglašeni su najbolji u crveno-bijeloj porodici.

Kapiten fudbalski klub Milan Borjan i džudistkinja Andrea Stojadinov najbolji su sportisti Crvene zvezde u 2020. godini.

Možda će vas zanimati

Na svečanosti povodom 76. rođendana Sportskog društva na stadionu Rajko Mitić za najboljeg trenera proglašen je Dejan Stanković, a fudbalski klub je najbolji klub.

"Želim nam svima da nastavimo da osvajamo titule i da se uvijek radujemo. Mi smo jedna velika familija", rekao je Borjan i zahvalio se upravi i saigračima.

Andrea Stojadinov je prošle godine osvojila srebro na EP za seniorke, bronzu na prvenstvu za mlađe seniorke i zlato za juniorke, plus bronzu na gren slemu. Priznanje je primio njen brat Aleksa.

Najbolji trener Dejan Stanković je vodio fudbalski tim do titule prvaka Srbije i nokaut faze Lige Evrope.

"Srećan nam rođendan i da nastavimo da branimo crveno-bijele boje kao i do sada, istorija nas na to obavezuje. Ovaj trofej ja primam, ali pripada mojim momcima, stručnom štabu i cijelom timu. Pošten rad uvijek se isplati i rezultati vraćaju", rekao je Stanković.

Najbolji klub je fudbalski, a nagradu je primio generalni direktor Zvezdan Terzić.

"Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, ponos naroda i države. Drago mi je što četvrti put zaredom osvajamo titulu, igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Ponosan sam na sve naše sportiste", istakao je Terzić.

Predsjednik Sportskog društva Nebojša Čović rekao je da su, uprkos tome što je pandemija odložila brojna takmičenja, Zvezdini sportisti u godini iza nas bili odlični.

"Sportisti i klubovi Crvene zvezde ipak su osvojili 34 trofeja, 16 u seniorskoj i 18 u mlađim kategorijama. Titule su osvojili fudbaleri, atletičari, atletičarke, karatisti, ragbisti i drugi. Andrea Stojadinov ispisala je istoriju, Nemanja Majdov osvojio je srebro na EP, atletičarka Milena Tirnanić je šampionka Balkana, Strahinja Jovančević osvojio je srebro, Anja Lukić bronzu. Zavidni rezultati ostvareni su i u mlađim kategorijama", rekao je Čović.

(Tanjug/MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC