• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sejduba, sad si legenda Partizana! Suma u probranom društvu velikih imena crno-bijelih!

Autor Dragan Šutvić

Klub je sa igračem obilježio važan trenutak

 FK Partizan Sejduba Suma 100 utakmica u klubu Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Sejduba Suma je u istoriji Partizana! On je tek treći stranac koji jeodigrao više od 100 utakmica za crno-bijele, zbog čega mu je klub odao počast.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura, u društvu trenera Aleksandra Stanojevića i Ivice Ilieva uručio je Sumi uramljen dres sa brojem 100 i potpisima cijelog tima.

Možda će vas zanimati

Jedini stranci koji su odigrali više utakmica za Partizan su pravi ljubimci navijača: Lamin Dijara sa 151 nastupom, i Almami Moreira sa 132.

"Ponosan sam na ovaj broj utakmica iz više razloga. Prvo što sam tek treći stranac po broju utakmica tokom cijele istorije kluba, a potom što su i moji saigrači, takođe velika fudbalska imena, ponikli u ovoj školi, takođe upisali više od sto utakmica. To govori i o mom kontinuitetu za ovih nekoliko godina u crno-bijelom dresu. Partizan je od kada sam došao za mene bio veliki izazov. Tu sam proveo lijepe i nekad manje lijepe trenutke. One manje lijepe svi zaboravljamo, a golovi, pobjede i slavlja se pamte. Zato mi je drago što sam na ovaj način zaokružio ovih četiri-pet godina koliko sam ovdje. Idemo dalje ka novim ciljevima!", rekao je Suma.

On tačno zna i koja mu je omiljena utakmica u Partizanu i zašto.

"Kao omiljenu utakmicu izdvajam gostovanje Mančester junajtedu. Mogli smo da pobijedimo u Beogradu, ali kada izađete na Old Traford prođe vas jeza i shvatite na kom je to nivou i gdje se vi u tom trenutku nalazite", objasnio je Gvinejac.

Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Vazura je pohvalio Sumu i rekao da klub od prvog dana vjeruje u njega.

"Suma od prvog dana ima naše veliko povjerenje koje je i opravdao svojim igrama na terenu. Nije mu bilo nekada lako da ponese i podnese veliki pritisak koji klub nosi sa sobom. Ali, na kraju se izborio. Velika je stvar kada se vaše ime upiše u veliku istoriju kluba kao što je Partizan, gdje su samo dva stranca dostigla taj broj utakmica. Iz tog razloga smo željeli da mu danas posebno uručimo priznanje, dres Kluba 100 i na taj način se, u ime svih nas, još jednom zahvalimo na svemu što je uradio", rekao je Vazura.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC