• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogriješili su što nisu otišli: Stanojević otvoreno o Partizanovim klincima!

Autor Dragan Šutvić

"To ne važi za Lazara Pavlovića. Kod njega nema govora o pozajmici!", objasnio je trener crno-bijelih.

 aleksandar-stanojevic-mladi-igraci-pozajmica-denis-stojkovic-nikola-colic-lazar-pavlovic Izvor: MN PRESS

Uoči nedeljnog gostovanja Radu, trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je na konferenciji za novinare upitan i za grupu igrača koja nije u prvom planu.

U ovom trenutku, u njoj su i đaci crno-belih, Denis Stojković (18) i Nikola Čolić (18), koji tokom zime nisu poslušali savjet da odu na pozajmicu, gde bi imali minutažu i šansu da se razvijaju kroz takmičarske utakmice.

"Oni su sigurno pogriješili što nisu otišli na pozajmice, to je greška njihove strane", rekao je Stanojević.

Možda će vas zanimati

Crno-bijeli rezervisti između prvenstvenih utakmica igraju kontrolne mečeve na kojima stručni štab prati njihov rad i na osnovu toga procenjuje da li će neko biti pridružen takmičarskom "rosteru".

"Te utakmice koje organizujemo su baš zbog njih, zbog igrača sa malom minutažom, da pokažu da možemo da u datom trenutku računamo na njih. Od njih zavisi, ako se dokažu biće konkurentni za sastav", dodao je on.

Stanojević je naglasio da takođe mladi Lazar Pavlović (19) nije u toj grupi predviđenoj za pozajmicu. Njega vidi kao dio prvog tima i na njega ozbiljno računa.

"Njemu sigurno neće biti predložena pozajmica, on je veoma blizu startne postave. Ponavljam, sve zavisi od njih, što i uvijek kažem. Na njemu je da radi u svim segmentima igre i psihe. On je u takvom statusu da imam povjerenje da može i sutra da počne, da uđe... Nema govora o pozajmici što se mene tiče".

Izvor: MN PRESS

Suminih 100 utakmica u Partizanu

Vezisti crno-bijelih Sejdubi Sumi klub će uručiti priznanje za jubilej u Humskoj. "On je stranac koji je uradio dosta u Partizanu, to je za respekt i dobiće posebno priznanje", rekao je Stanojević.

Pavlović će tako konkurisati za sastav i za nedjeljno gostovanje Radu na Banjici od 17.05 časova.

"Biće drugačija utakmica nego u prvom dijelu sezone (Partizan pobijedio 3:0). Oni su promijenili trenera, Milan Milanović je dosta podigao ekipu i vidi se da rade bolje, biće drugačija i neizvjesnija utakmica. Što se tiče pritiska, kada osjećate opterećenje onda je to znak da ste na pravom putu. Tako funkcionišemo sve vreme, tako funkcioniše Partizan, svaka utakmica je pritisak i sve je to normalno".

Najistureniji napadač Rada je Andrija Kaluđerović, koga Stanojević zna još iz omladinskih dana, kada je radio u mladim kategorijama OFK Beograda.

"Kako da ne, on je generacija 1987, trenirao ih je Mitar Mrkela, bili su odlična generacija, imali sjajne rezultate, pamtim ga naravno i sa superligaških terena. Izuzetno je opasan u 16 metara, u svakom trenutku na različite načine može da da gol, sama činjenica da je najbolji strijelac srpske lige dovoljno govori o njemu", poručio je Stanojević o sada iskusnom špicu.

Partizan je u seriji od 13 "vezanih" pobjeda u Superligi, 14 uključujući Kup i ima šest bodova zaostatka za Crvenom zvezdom uz odigranu utakmicu više. Sa druge strane, Rad je u zoni ispadanja i pred njim je žestoka borba za opstanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC