• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi nije dao korner protiv Milana, a pogledajte šta je sad uradio: Ovaj potez sudije će razbjesniti navijače! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Detalj sa meča Atletiko Madrid - Atletik Bilbao nije prošao nezapaženo...

 Zvezdi nije dao korner protiv Milana, a pogledajte šta je sad uradio Izvor: Profimedia/Sportimage/Jonathan Moscrop/Twitter/@kolesrb/Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde ovog četvrtka igraju zaostali meč Superlige Srbije protiv Mačve, tačno dvije nedjelje posle ispadanja iz Lige Evrope.

U tom takmičenju će istog dana nastupiti Milan, tim koji je izbacio Zvezdu poslije dva remija, a navijači crveno-bijelih i dalje ne mogu da prežale jedan detalj sa tog meča.

Možda će vas zanimati

Zvezda je na čuvenom susretu na "San Siru" imala potrebu da postigne još jedan gol kako bi šokirala "rosonere", a posljednja prilika za to je stigla u 93. minutu kada su crveno-bijeli dobili korner.

Ipak, glavni sudija tog meča Hesus Hil Mansano uradio je nešto što je Beograđane razbjesnilo - nije dopustio izvođenje kornera već je odmah svirao kraj!

To je učinilo da Dejan Stanković i njegovi igrači oštro protestuju, a sada bi svi oni mogli da budu još više ljuti, kada vide šta je Hesus Hil uradio.

On je bio glavni sudija na meču Atletiko Madrida i Atletik Bilbaa u okviru Primere, a na tom meču je Atletiko slavio 2:1. Ipak, gosti iz Baskije su imali slobodan udarac kada je već trajao peti minut nadoknade, iako je sudija pokazao da će se igrati dodatna četiri minuta.

Hil je ovoga puta pustio da se igra nastavi, dao šansu Bilbau da stigne do gola, istu onu šansu koju je Zvezdi oduzeo 25. februara. 

Bilbao tu šansu nije iskoristio, možda ni Zvezda ne bi, ali njegovu odluku te noći na "San Siru" to sigurno ne opravdava...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC