• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio veliki Zvezdin promašaj, sad je i tuži: Uradili su sve da me se riješe, isplatili su mi samo jednu platu!

Autor Dragan Šutvić

Poslije rastanka sa Zvezdom njegova karijera je pošla silaznom pitanjom.

 Fudbal Van la Para tužio Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Holandski krilni fudbaler Radživ van La Para je došao na "Marakanu" kao veliko pojačanje, ali nije uspio da ostavi dublji trag. 

Upamćen je kao promašaj i raskinuo je trogodišnji ugovor poslije samo šest mjeseci u aprilu prošle godine. Sada je u razgovoru za holandske medije otkrio da će tužiti beogradski klub!

Možda će vas zanimati

"Posljednjeg dana lljetnog prelaznog roka javila se Crvena zvezda. Oni su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona i željeli su da se pojačaju. Igranje u Ligi šampiona bilo je za mene još uvijek san. Potpisao sam na tri godine. Ugovor je bio izraz punog samopouzdanja, izgledao je sjajno", priča Van La Para za holandski portal "Elf Voetbal". 

On je otkrio da je sve krenulo dobro, ali da poslije prve plate nikada više nije dobio novac od šampiona Srbije. 

"Živio sam lijepo u centru grada. Stari, ali veoma lijep i živahan grad u svim oblastima. Dvije nedjelje kasnije bio sam u timu protiv minhenskog Bajerna i odradio sam devedeset minuta. Moja prva mjesečna plata je uredno isplaćena. Ali, to se okrenulo, to je bio jedini novac koji sam dobio tokom mog boravka u Beogradu i to je bio razlog zbog kojeg sam otišao nakon šest mjeseci.Poslije eliminacije iz Ligi šampiona, klub je učinio sve što je mogao da bi me se riješio. Trenirao sam sa prvim timom i trčao krugove u kompleksu za trening. Više nisam mogao ništa da postignem. Takmičenje nije zahtjevno, svake godine Crvena zvezda postaje šampion sa dva prsta u nosu", rekao je Holanđanin.

Izvor: MN PRESS

On je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom, ali pošto navodi da mu kasne uplate srpskog kluba riješio je da Crvenu zvezdu tuži.

"Poslije pregovora razdvojili smo se u aprilu 2020. Dodao sam “vodu u vino” i ponudio im da mi daju samo godinu dana moje plate. To bi im uštedjelo još dvije sezone plaćanja prema meni. Nisu to željeli. Sporazumeli smo se na osam mjeseci. Prva rata je plaćena. Druga nije. Stvar je sada kod FIFA" završio je Van La Para.

On je u Crvenoj zvezdi odigrao 11 mečeva, a poslije Crvene zvezde nastupao je za Logronjes, dok je sada član Vurcburger kikersa u Njemačkoj. 

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC