• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin bek ima čudesnu statistiku: Najbolji u posljednjih godinu dana - zato ga je zvao selektor!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatni podaci o novom reprezentativcu Srbije.

 crvena-zvezda-milan-gajic-najuspjesniji-igrac-u-dobar-korone Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Od kako je počela korona, tačnije od 15. marta 2020. godine, nema uspješnijeg u Evropi od Milana Gajića! Desni bek Crvene zvezde ima nestvaran procenat pobjeda kao starter od kako je fudbal dobio nešto drugačiji oblik.

Kako specijalizovana Fudbalska opservatorija CIES istražuje, Milan Gajić kao starter u domaćem prvenstvu. Opširno istraživanje obuhvata 42 svjetske lige, a računaju se samo fudbaleri koji su odigrali minimum 20 utakmica kao starteri.

Možda će vas zanimati

Momak koji je nedavno dobio poziv Dragana Stojkovića Piksija ima 21 pobjedu iz 23 meča i po tome je najuspješniji fudbaler u ''korona dobu''. Prati ga Serž Gnabri (21/23), koji je najbolji u Top5 evropskih liga.

Što se tiče ostalih timova iz evropske elite, zapaženi su Bernardo Silva iz Mančester sitija, Mario Hermoso iz Atletiko Madrida, Džonatan Dejvid iz Lila i Aleksis Salemakers iz Milana. Oni su najbolji u svojim ligama, ali nisu uspjeli da ugroze prvu poziciju desnog beka Crvene zvezde.

Na drugom kraju tabele nalaze se Bastijan Ozcipka iz Šalkea, koji nema nijednu pobjedu u 23 meča tokom posljednjih godinu dana! Tim iz Gelzenkirhena živi neke od najtežih trenutaka u klupskoj istoriji i već je viđen kao učesnik druge lige naredne sezone.

Od dolaska Dejana Stankovića u klub sa stadiona Rajko Mitić, Milan Gajić igrao kao preporođen. Izborio se za mjesto startera, pružio odlične partije i na evropskom nivou, a samo tokom sezone u Superligi ima sedam asistencija. Uz to, dva puta je tresao mreže rivala, od čega jednom u grupnoj fazi Lige Evrope, protiv Slovana iz Libereca u Beogradu. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC