• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako se Kolarov ljuti, onda je to njegov problem: Piksi brutalno iskren o bivšem kapitenu Srbije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ima razumno objašnjenje zašto ga nije pozvao.

 Ako se Kolarov ljuti, onda je to njegov problem: Piksi brutalno iskren o bivšem kapitenu Srbije! Izvor: MN PRESS

Najveće iznenađenje na spisku novog selektora Dragana Stojkovića predstavljao je izostanak kapitena Aleksandra Kolarova, pa će uskoro biti imenovan njegov zamjenik.

I ranije se spekulisalo da bi Kolarov mogao da se oprosti od reprezentacije nakon Evropskog prvenstva, a nakon što Srbija (opet) nije uspjela da se kvalifikuje možda je bilo i logično da ne počinje u novom ciklusu, međutim izostalo je pravo objašnjenje.

Možda će vas zanimati

"Niko nije uticao na mene da donesem tu odluku", rekao je Stojković za "Sport Klub" i pojasnio zašto još nije bilo Adema Ljajića i Luke Milivojevića.

"Ja sam sve njih stavio na papir, pogledao datume rođenja, posljednja učešća u njihovim timovima. Nema tu nikakvog revanšizma. Sa Kolarovom imam super odnos, sa Ljajićem takođe. Milivojevića ne poznajem lično. Imam lijepo mišljenje o njemu."

Milivojević je istakao da je povrijeđen kao čovek i da je zauvijek završio sa reprezentacijom, dok je Piksi siguran da između njega Kolarova nema problema.

"Što se Kolarova tiče, mislim da se on ne ljuti. I ne bi trebalo da se ljuti. Ako se ljuti, onda je to njegov problem, ne moj.Vjerujem da kad se budemo vidjeli u Milanu da ćemo otići na večeru i lijepo se družiti. Ništa nije lično, da se tu razumijemo", kazao je Stojković i ponudio razumno objašnjenje zašto lijevi bek nije na njegovom spisku.

"Njegova forma, neigranje u Interu, godine, to su sve faktori koji su me doveli do toga da ga ne pozovem", poručio je Stojković.

Anketa

Da li Kolarov ponovo treba da bude na spisku Srbije?

  • Da

    12% (3)

  • Ne

    88% (22)

Da li Kolarov ponovo treba da bude na spisku Srbije?

Rezultati


Ipak, na kraju razgovora se ogradio i istakao da su "svima vrata otvorena", što znači da Kolarov nije završio reprezentativnu karijeru...

"Nisam rekao da ih više neću zvati. Svima su vrata otvorena. Ostavio sam to kao otvoreno pitanje. Ako mi sutra bude trebao Kolarov, zašto ga ne bih pozvao. Ali Milivojević je rekao da neće više da igra, to je njegova odluka. Šta ja mogu s tim...", zaključio je on.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC