• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je nezaustavljiv - 18. pobeda u nizu: Bačka razbijena za odlazak na pauzu, derbi sa Zvezdom je sve bliži!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bitna pobeda crno-belih i vrlo ubedljiva.

 partizan-backa Izvor: TV Arenasport/MONDO

Gde je 17 pobeda, tu je i 18. Fudbaleri Partizana su i dalje nezaustavljivi, a to je na svojoj koži osetio i superligaški "fenjeraš", ekipa Bačke.

Možda će vas zanimati

OFK BAČKA - PARTIZAN 0:4 (0:1)

/Vujačić 44, Asano 59, L. Marković 63, Jović 88/

Partizan je slavio bez većih problema, pokazavši očiglednu razliku u kvalitetu, ali će jedna stvar brinuti Aleksandra Stanojevića i njegove saradnike - povreda Filipa Holendera.

No, kao nebrojeno puta tokom ove sezone, Partizan je uspeo da "slomi" protivnika pogotkom koji je stigao malo pre odlaska na odmor. A moglo je lako i dosta ranije da to bude obavljeno.

Imao je upravo Filip Holender dve odlične i još jednu sasvim solidnu šansu u tih prvih 45 minuta igre, ali nije mu se dalo da postigne gol. Pogodio je i stativu i bio daleko najopasniji igrač crno-belih.

I kada se činilo da će na poluvremenu rezultat biti onaj početni, Takuma Asano se postarao da preciznim centaršutem pronađe Igora Vujačića, koji glavom izbliza uspeva da donese prednost "parnom valjku".

Od tada je Partizan još više "prodisao", mada je samo nekoliko minuta kasnije Holender doživeo udarac i nezgodan doskok zbog kojeg je morao da napusti meč.

U nastavku su usledila dva brza pogotka crno-belih. Partizan je prednost duplirao preko Asana koji je asistenciji pridodao i pogodak, da bi Lazar Marković iskoristio odbitak posle šuta Žan-Kristofa Bajbeka da povisi na 3:0.

Posle toga je Partizan mogao još koji gol da postigne, imali su šanse i Asano i Bajbek, da bi to na kraju u 88. minutu učinio Nemanja Jović.

Na kraju su meč sa po golom i asistencijom na svom kontu završili Asano i Lazar Marković, a crno-beli nastavili da ređaju pobede.

Sada ih je ukupno 18 u seriji koja traje već pet meseci, a posle dvonedeljne pauze imaće veliku želju da stignu i do brojke od 20 pobeda. Prvo će rival biti Metalac, a onda i Crvena zvezda u "večitom" derbiju...

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC