• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto "Deda" još nije produžio sa Zvezdom: Hoće li biti tandema Dragović - Milunović od 2021/22?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od ključnih igrača Crvene zvezde ove sezone ima ugovor na još tri meseca. Potpis se čeka od decembra...

 nemanja-milunovic-crvena-zvezda-novi-ugovor Izvor: MN PRESS

Nemanja Milunović igra fantastično za Crvenu zvezdu ove sezone. Pokazao se kao komandant odbrane, važnu ulogu ima u organizaciji igre iz zadnje linije, a pomaže i napadu kada "zaškripi" pošto je ove sezone postigao već četiri gola.

Možda će vas zanimati

Poslednji u nizu viđen je prošle večeri protiv Mladosti, kada je Milunović nadskočio sve i najavio potpuni preokret Crvene zvezde i omogućio spokoj Dejanu Stankoviću pred pauzu (4:1).

Ono što ipak navijače crveno-belih ne čini potpuno spokojnima jeste podatak da Nemanji Milunoviću ugovor ističe za samo tri meseca, a produžetak saradnje je u jednom trenutku delovao kao gotova stvar između tri stranke.

"Što se tiče Milunovića, on ostaje u Zvezdi. Nametnuo se kao lider kluba i potpisaćemo novi ugovor", rekao je Terzić u decembru tokom brifinga sa novinarima.

"Pričali smo sa Milunovićem pre mesec dana, pa i jutros. Posle treninga dolazi kod mene u kancelariju, nesporna je želja obe strane da nastavimo. Razgovaraćemo sa agentom i tu ne bi trebalo da bude išta sporno, ostaće dugo da igra u Zvezdi...", ponovio je generalni direktor Zvezde na početku priprema, ali i dalje j

e poslednji dan "Dedinog" ugovora sa crveno-belima 30. jun.

Prema informacijama MONDA, tri strane - Zvezda, Milunović i agent - nisu se još usaglasile oko detalja ugovora, uključujući i dužinu njegovog trajanja, pa zbog toga nije došlo do produžetka saradnje, što ne znači da neće.

Jak ritam mečeva pauzirao je pregovore koji bi mogli da budu intenzivirani tokom reprezentativne pauze, a i dalje je želja sve tri strane da nastave zajedno u budućnosti.

Nemanja Milunović posle gola za Zvezdu.
Izvor: MN PRESS

Zvezda je prvobitno bila skeptična zbog Milunovićevih godina, pošto će u maju proslaviti 32. rođendan, međutim bez obzira što štoper iz Čačka nije toliko hitar - njegova fudbalska inteligencija, pas, iznošenje lopte i nadmoć u skoku govore rukovodstvu da ga moraju sačuvati.

Milunović je jedan od najvažnijih šrafova u timu Dejana Stankovića, koji insistira na posedu lopte i organizaciji iz zadnje linije, pa je i sam urgirao da se sa njim produži saradnja.

Bivši štoper Borca, Mladosti i BATE Borisova u Zvezdu je stigao u zimu 2019. godine i do sada je za klub odigrao 77 mečeva i dao osam pogodaka, a nema naročitih ambicija da u ovoj fazi karijere odlazi ponovo u inostranstvo.

Videćemo da li će Zvezda uskoro obnoviti saradnju sa njim, kao i da li je istina da će mu društvo u odbrani naredne sezone praviti Aleksandar Dragović iz Leverkuzena.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC