• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Zvezde otkrio - plaćao igrače iz svog džepa: Tako je uvek bilo kod nas, ali nadam se da se to više ne radi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miodrag Božović je kao trener Crvene zvezde upamćen po osvojenoj šampionskoj tituli, ali Crnogorac je i van terena brinuo o svojim igračima.

 Trener Crvene zvezde Miodrag Božović otkrio - plaćao igrače iz svog džepa Izvor: MN PRESS

Miodrag "Grof" Božović bio je na čelu Crvene zvezde kada je tim ostvario jednu od najubedljivjih titula u srpskom fudbalu. 

U sezoni 2015/16 uzeo je titulu sa crveno-belima uz 28 bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali u Evopi nije uspeo da prenese kvalitet na teren. 

Možda će vas zanimati

I danas žali za propuštenom prilikom i duelima sa Ludogorecom u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige šampiona sa Ludogorecom

"Imali smo jednu izvanrednu ekipu, žao mi je što ta ekipa nije naplatila neke uspehe u toj utakmici sa Ludogorecom koju smo izgubili, a zasluživali smo da uđemo bar u Ligu Evrope. Mislim da smo zasluživali da uđemo i u Ligu šampiona, a nekako nas je ta utakmica sve iznenadila. Svi smo očekivali da ćemo da prođemo", ispričao je Božović za Elta TV. 

On je uvek bio poznat kao veliki motivator, a ističe da u derbijima u prethodnih nekoliko godina Partizan igra mnogo motivisanije. 

"U poslednje vreme Partizan se mnogo bolje priprema za tu utakmicu i ulazi mnogo motivisaniji. Obično Zvezda ima veliku bodovnu prednost i onda njima ostaje samo ta jedna prestižna utakmica. To je jedan od razloga što Zvezda u zadnje vreme ima negativan skor sa Partizanom, ali mislim da će se to promeniti", rekao je crnogorski stručnjak.

Nedavno je Lučo Ibanjez otkrio da je Božović finansijski pomagao neke od igrača, pošto se u klubu kasnilo sa platama. "Grof" je to potvrdio, ali ne vidi ništa specijalno u svom gestu. 

"Bilo je nekih situacija, ali ne mislim da sam uradio nešto specijalno. Dešava se da nekome zatreba novac, da je nekome škripac, nije to problem. Radilo se to uvek kod nas, nadam se da se više ne radi", istakao je Božović. 

On se osvrnuo i na kasnije uspehe Crvene zvezde, a kao ključnog igrača je istakao sadašnjeg kapitena Milana Borjana. 

"Mislim da je Miloje sa dovođenjem Borjana napravio najbolji poduhvat koji je mogao da napravi i da mu se to vratilo na najbolji mogući način. Bio je i Ben i drugih igrača, ali u suštini mislim da je Borjan taj koji je prelomio sve."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC