• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvali smo ga, nije se javljao, to je signal da ne želi da igra: Obrt u slučaju "Čupo-Moting i reprezentacija Kameruna"!

Autor Dragan Šutvić

Pogrešan mejl ili...?

 Erik Čupo-Moting reprezentacija Kamerun demanti Izvor: Tanjug/Laszlo Balogh/AP

Prethodnih dana digla se velika prašina oko fudbalske reprezentacije Kameruna.

Erik Maksim Čupo-Moting, jedno od najpoznatijih imena u reprezentaciji "Lavova" i napadač Bajerna, nije se našao na spisku selektora Antonija Konseisaa za martovske mečeve kvalifikacija za plasman na Afrički kup nacija.

Možda će vas zanimati

Selektor je taj potez pravdao riječima da ofanzivac minhenskog kluba nije odgovarao na mejlove iz saveza, ali je Kamil Čupo-Moting, otac Bajernovog asa, demantovao te navode, tvrdeći da poziv u Bajern, ali i na adresu njegovog sina, nikad nije ni stigao.

Tvrdio je Čupo-Moting senior da su iz Saveza dopis poslali na pogrešan mejl – a sada je rukovodstvo kamerunskog fudbalskog saveza uputilo demanti na njegove tvrdnje!

"Kamerunski fudbalski savez nije pogriješio s adresom kluba i igrača. Poslali smo pozivnice svim igračima, uključujući Motinga, 5. marta 2021. Poslali smo odvojene pozivnice klubovima i igračima, a slučaju Erika Maksima Čupo-Motinga nismo dobili odgovor, koji bi obično trebalo da dobijemo u roku od deset dana. Kontaktirali smo ga, nazvali, poslali poziv putem WhatsAppa, ali još uvijek nije bilo odgovora. Shvatili smo to kao jasan signal da ne želi da igra za državni tim. Ista situacija dogodila se tokom naših prethodnih utakmica sa Mozambikom, za koje se takođe nije odazvao. Kad su ovaj put on i njegov klub ćutali, to smo protumačili kao manjak želje da igra za nacionalni tim", saopštio je fudbalski savez ove afričke zemlje.

Kamerunce, inače, do kraja marta očekuju utakmice protiv Zelenortskih ostrva (26. mart) i Ruande (30. mart), a već ranije su obezbijedili nastup na finalnom turniru koji će se igrati u februaru 2022. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC