• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Znam Piksija, promijenio je igru Srbije"!

Autor Nebojša Marković

Fernando Santoš je upućen u kvalitete Srbije, ali vjeruje da će njegov tim stići do pobjede.

 Fernando Santođ Portugal - Srbija Dušan Tadić Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Portugala je poput Srbije uspješno startovala na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a poslije pobjede nad Azerbejdžanom očekuje ih meč u Beogradu.

Selektor Portugala Fernando Santoš i vezista Mančester sitija Bernardo Silva očekuju težak meč, ali vjeruju u svoj kvalitet.

Možda će vas zanimati

 Santoš je srpskim medijima rekao da zna da je dobro analizirao igru Srbije pod novim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

"Naravno, to je moja obaveza, pratim i analiziram igrače. Piksija znam, igrao je u Marseju i pokazivao je izuzetan kvalitet kada je bio igrač. Ono što sam primijetio je da je protiv Irske promijenio igru. Nekada su umijeli da igraju sa četiri igrača pozadi, sada su igrali sa tri defanzivca. Imamo veliko poštovanje prema Srbiji, ali ne i strah i vrlo smo motivisani za ovaj meč", rekao je Santoš.

On je istakao da je Portugal došao da pobijedi i da na njih neće mnogo uticati to što su iz tabora Srbije najavljivali isti cilj. Posebno je istakao dvojicu igrača, od kojih jedan nije igrao u meču sa Irskom. 

"Analizirao sam Srbiju i svjestan sam kvaliteta Tadića, Milinković-Savića i ostalih igrača. Radićemo dobro, gledaćemo da imamo dobar posjed lopte, stvaraćemo situacije iz kojih ćemo željeti da damo gol. Vjerujem u svoje igrače, ovde nema nikakvog imperativa već je stvar u želji."

Bernardo Silva je pričao da je imao prilike da se na terenu u Premijer ligi sretne sa Aleksandrom Mitrovićem, ali vjeruje da Portugal može da zaustavi najboljeg strijelca Srbije.

"Mitrović je talentovan i snažan igrač, pristupićemo maksimalno ovom meču. Poznajem odlično srpsku reprezentaciju i spremamo se na veliki izazov. Mi znamo da je Srbija jaka ekipa sa tehnički odličnim igračima i spremamo se za tešku utakmicu."

Vezista Mančester sitija je rekao da je normalno da Portugal kao šampion Evrope ima cilj da pobijedi na svakom meču.

"Naravno, trofeji stvaraju velika počekivanja što je logično imajući u vidu da se i publika i Portugalci nadaju mnogo čemu, misija trenera i igrača je da budu na tom nivou i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu."

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC