• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moćni Portugal napada Srbiju, nikad nisu bili ovako jaki: Imaju tri strašna tima, jesu li najjača ekipa na svijetu?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neke ranije generacije Portugala su imale slabu tačku. Ova je nema.

 Moćni Portugal napada Srbiju, nikad nisu bili ovako jaki: Imaju tri strašna tima, jesu li najjači Izvor: MN PRESS

Kristijano Ronaldo je sasvim sigurno prvo ime reprezentacije Portugala, ali ovaj tim iberijske selekcije je nevjerovatan.

Popunjeni su na svim pozicijama i nijedan izostanak ili povreda im ne pravi problem. Portugal bi vrlo lako mogao da sastavi čak tri vrhunske startne postave! 

Možda će vas zanimati

U Beogradu nećemo vidjeti startnog golmana Rui Patrisija koji se oporavlja od teške povrede glave, kao i iskusnog Pepea, ali to ne predstavlja problem! 

Portugal osim Patrisija na mjestu golmana ima Entonija Lopesa iz Liona. Žozea Sa iz Olimpijakosa i Ruija Silvu koji brani u Primeri za Granadu. 

Nema Pepea? Nema problema, njegov izostanak se neće vidjeti jer su tu novi lider odbrane Sitija Ruben Dijas, odlični Domingos Duarte koji sjajno igra u Primeri ove sezone, iskusni Žoze Fonte, a Ruben Semedo koga su navijači Crvene zvezde zapamtili iz mečeva sa Olimpijakosom u Ligi šampiona nije ni pozvan.

Na bekovima je tek gužva, Rafael Gereiro i Žoao Kanselo su prve opcije, a šansu čekaju Rikardo Pereira i Sedrik Soareš, dok Mario Rui ovog puta nije zaslužio ni poziv. 

U veznom redu Portugalci su uvijek bili najjači, a imena su sada zastrašujuća! Tu je možda i najbolji igrač Premijer lige Bruno Fernandeš, pa onda dvojac iz Vulvsa Žoao Mutinjo i Ruben Neveš, kao i vezista PSŽ-a Danilo Pereira. 

Igrači poput Vilijama Karvalja i Reneta Sančesa koji je opet počeo da blista otkako je otišao u Frnacusku su u trećem planu! 

A napad je priča za sebe. Kristijano Ronaldo se svakao izdvaja, ali tu su Žoao Feliks i Bernardo Silva kao podrška sa krila, a na klupi čekaju Andre Silva koji ove sezone rešeta u Bundesligi, Klopov džoker Diogo Žota, a Fernando Santoš može da bira i mladu zvijezdu Barselone Trinkaa, te Pedra Neta iz Vulvsa ili Rafaela Leaoa iz MIlana. 

Ne ovaj tim ne zavisi od Kristijana, jer je popunjen na svim pozicijama. Imaju iskusne igrače, imaju mlade talente. Odbrana nije problem, vezni red je odličan, a napad strašan. 

Srbija ima svoju šansu, a pitanje je jasno, da li igra sa najboljim timom na svijetu?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC