• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trebalo bi da manje prave žurke, a više treniraju: Zvijezde Juventusa kažnjene, a igračev komšija je postao hit!

Autor Dragan Šutvić

Burno je u Torinu ovih dana...

 juventus-korona-zurka-mekeni-dibala-artur-kaznjeni-andrea-pirlo-komsija-da-vise-treniraju Izvor: Twitter/@BianconeriZonIt/Printscreen

Juventus je u krizi rezultata - ispali su od Porta u Ligi šampiona, a u Seriji A imaju veliki zaostatak za Interom i mogli bi da izgube titulu.

Sada će gradski derbi protiv Torina dočekati bez trojice fudbalera koji su pravili žurku iako je to protivno pravilima u vrijeme pandemije korona virusa.

Možda će vas zanimati

Organizator te žurke bio je Veston Mekeni, američki vezista Juventusa, a uz njega su krivci i Brazilac Artur i Argentinac Paulo Dibala. Trener Andrea Pirlo je rešio da ih kazni nakon što je policija utvrdila da su oni kršili pravila.

Sve se odigralo u srijedu uveče, kada je jedan komšija prijavio da nekoliko taksija dovozi djevojke u Mekenijevu kuću, a sada je taj komšija postao hit u italijanskim medijima.

"Ne mislim da je poznati fudbaler iznad zakona. Izašao sam u 22.30 da prošetam psa i vidio sam red taksija unutar njegove kapije. Bila je tamo grupa ljudi, nisu nosili maske. Bilo je mnogo Mercedesa i Džipova i još drugih taksija u kojima su djevojke stizale", počeo je Mekenijev komšija da prepričava šta se dešavala.

Policija je zatekla 10 osoba u Mekenijevoj kući, ali komšija tvrdi da ih je bilo mnogo više od toga. Završetak njegove izjave posebno je bio interesantan navijačima Juventusa.

"Mislim da ih je bilo mnogo više. Možda su neki od njih uspjeli da odu. Nemam ništa protiv Mekenija, čini se kao dobar profesionalac i kada ne ostaje kod kuće, ide da trenira. Navijam za Juventus i zato mi je žao, ali možda bi trebalo da prave manje žurki i da se više fokusiraju na teren", rekao je neimenovani komšija i tako sumirao Juventusove probleme...

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC