• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bizarno! Barsa slavi, povredio se najskuplji igrač u istoriji kluba: Brazilac završio sezonu, uštedeće klubu 20.000.000!

Autor Nikola Lalović

Barselona u poslednje vreme nije imala dobre odluke u vezi transfera, a dovođenje veziste Liverpula je sigurno najveći promašaj.

 filipe-kutinjo-povreda-barselona-liverpul-20-miliona-evra-kraj-sezone. Izvor: Youtube/V7comps/screenshoot

Filipe Kutinjo je kao velika zvezda Liverpula došao u Barselonu 2018. godine i tako je postao najskuplji fudbaler u istoriji kluba. 

Možda će vas zanimati

Barselona je do sada platila čak 145 miliona evra za Brazilca koji nije pružao partije kakve su očekivane, a uz to su ga u jednoj godini poslali na pozajmicu u Bajern.

Upravo u toj godini Kutinjo je sa Bavarcima osvojio Ligu šampiona i učestvovao u pobedi Bajerna nad Barselonom od čak 8:2 u polufinalu. 

Barsa ga je prvo platila 120 miliona, a onda je Liverpul dobio po 4,5 miliona za svaki ulazak Barselone u Ligu šampiona. Dalje, na svakih 15 utakmica odigranih za klub Liverpul je dobijao po 5 miliona evra, a ostao je samo još jedan neplaćeni bonus. 

Moraće Katalonci da isplate 20 miliona evra ako Kutinjo odigra 100 mečeva za Barsu, a sada je stao na brojci od 90. Povredio se i sada je izvesno da će završiti sezonu, a u Barsi su odahnuli jer u vremenu finansijske krize klub nema novca za bacanje.

Nadaju se da će za bilo kakav novac moći da ga prodaju na leto kako ne bi platili raskošni bonus Liverpulu, a ako se ikada vrati u tim, tim sa Mersisajda može da računa na ozbiljan priliv novca!

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC