• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Preponosan sam na ekipu, 90 posto momaka je zaposleno": Trener Klisa ne vjeruje u senzaciju - "Da je ostalo bar 2:1..."

Autor Dragan Šutvić

Nedim Kudra je, na konferenciji za novinare, u više navrata čestitao svom timu na prikazanoj partiji u Banjaluci protiv Borca, u prvom meču polufinala Kupa BiH

 borac klis nedim kudra  Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ekipa Klisa dostojno se suprostavila Borcu u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH.

Pogotkom Aida Kudre, federalni drugoligaš je u 59. minutu imao 1:1, taj rezultat držao još devet minuta, a onda je iskustvo igrača u crveno-plavim dresovima došlo do izražaja.

Možda će vas zanimati

U intervalu od 68. do 87. minuta, tri puta se zatresla mreža rivala iz Buturović Polja – od čega su dva puta to sami učinili igrači trenera Nedima Kudre.

"Čestitao bih Borcu na pobjedi. Mogu da kažem da sam preponosan na svoje igrače koji su ostavili srce na terenu. Tamo oko 65. ili 70. minuta, imali smo tu povredu Kudre, a u tim trenucima smo primili drugi gol i otprilike u tom periodu nam je nestalo snage. Mi smo ipak treći rang u bh. fudbalu. Do tada je naš najbolji igrač bio golman Cero, koji je imao par izvrsnih intervencija, a na kraju, kažem, nedostatak snage i manjak koncentracije odveli su meč na stranu Borca", rekao je trener gostiju na pres-konferenciji poslije meča.

Nastup u polufinalu bh. kup-takmičenja najveći je uspjeh u istoriji kluba osnovanog 1995. godine.

"Otkako smo pobijedili Zvijezdu 09 i prošli u polufinale, mediji su svakodnevno bili tu na stadionu ili su nas zvali. Igračima je to bilo malo i čudno jer se nisu nalazili u tim situacijama. Za nas je polufinale Kupa BiH uspjeh koji ćemo teško ponoviti. Čestitam još jednom svojim igračima jer smo primili gol u ranoj fazi, bojao sam se da ne dođe do katastrofe, ali su momci uspjeli da se podignu, taj gol Borca ih nije poremetio. Došli smo ovdje bez 3-4 igrača koja nam puno znače. Pričao sam sa kolegom, u mojoj ekipi 90 posto igrača ima stalni radni odnos. Nekako sve to uklopimo u treninge i utakmice, a što se tiče revanša, poslije ovog rezultata ne možemo da se nadamo novom podvigu. Da je ostalo 1:1 ili 2:1, mogli bismo da razmišljamo o novoj senzaciji. Ovako ćemo se spremati da odigramo korektno kao i danas i da ne bude povreda."

Najveća snaga tima, ističe Kudra, jeste činjenica da je ekipa tri-četiri godine na okupu, a što se tiče narednih ciljeva...

"Svi znamo kako koji igrač diše. U te 3-4 sezone iznjedrimo 2-3 igrača koja se super uklope u ekipu. Moram da pohvalim i upravu koja odlično radi svoj posao. To su ljudi koji su 24 sata tu. Naredni korak je Prva liga FBiH, ali nismo još stekli uslove za taj iskorak. Na tome radimo i moj cilj kao trenera je da to ostvarimo."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC