• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo i Dibala čuvaju Pirla i nadu za LŠ, Đuričić asistirao u porazu Sasuola od Intera!

Autor Dragan Šutvić

Trijumfi "bjankonera" i "nerazura" u zaostalim utakmicama. Dibalin povratak na teren iz snova!

 serija a juventus napoli inter sasuolo Izvor: Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Kristijano Ronaldo i Paulo Dibala čuvaju Andreu Pirla na klupi Juventusa, ali i klupske ambicije da nakon 38 kola bude na jednoj od pozicija koje vode u Ligu šampiona!

U zaostaloj utakmici treće runde protiv Napolija, poentirali su Portugalac i Argentinac i poveli Juve, u ovom trenutku, ka trećem mjestu u Kalču, uz bod manje od drugoplasiranog Milana:

JUVENTUS – NAPOLI 2:1 (1:0)
/Ronaldo 13, Dibala 73 – Insinje 90 penal/

Možda će vas zanimati

Italijanski mediji su, u danima prije utakmice, "brujali" o tome da bi proslavljeni italijanski internacionalac i ex-prvotimac "Stare dame" mogao da ostane bez posla u slučaju poraza u ovoj zaostaloj utakmici treće runde, kojim bi večerašnji domaćin zakomplikovao borbu za plasman u evropsku elitu.

Argentinac je večeras upisao prvi nastup za Juve još od 10. januara i domaćeg duela sa Sasuolom. Poslije toga je, zbog povrede medijalnog kolateralnog ligamenta koljena, propustio 12 narednih mečeva svog tima.

Ronaldo i Dibala su se, ipak, pobrinuli da torinski klub u ovom duelu stigne do cijelog plijena, a time Pirlu skinuo veliki pritisak sa leđa, koji je postao još teži kada je ekipa šokantno ispala od Porta na startu nokaut faze Lige šampiona.

Đorđo Kjelini odigrao je 528. meč za Juventus, po čemu se na četvrtom mjestu vječne liste izjednačio sa Đuzepeom Furinom.

Do kraja meča, Lorenco Insinje je sa "bijele tačke" ublažio poraz Napolija.

U isto vrijeme, srpski internacionalac Filip Đuričić upisao je asistenciju u duelu sa Interom, ali nije to bilo dovoljno za pozitivan rezultat.

Tandem "Lu-La" je u isto vrijeme kad se odvijao okršaj u Torinu golovima odveo "nerazure" do kapitalnih, ali uvijek nezgodnih 2:0.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Pet minuta do kraja, Đuričić je pripremio pogodak za Traorea i donekle zakomplikovao stvari, ali znala je Konteova četa kako da odbije taj nalet gostiju.

Večerašnjom pobjedom, Inter je praktično "spustio ruku" na Skudeto, prvi u istoriji kluba još od 2010. godine, obzirom da devet kola prije kraja ima 11 bodova više od vječitog rivala, Milana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC