• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video sam da sa Zvezdom možemo da se takmičimo: Stanojević miran posle derbija, otkrio zašto je Suma bio "džoker"!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strateg crno-belih sumirao utiske posle 164. "večitog" derbija.

 aleksandar-stanojevic-partizan-zvezda-164-veciti-derbi-sejduba-suma-natho Izvor: MN PRESS

Partizan nije uspeo da savlada Crvenu zvezdu u 164. "večitom" derbiju, smanji zaostatak i približi lideru Superlige. Umesto toga, poraz 1:0 znači "minus" od 12 bodova u vrhu tabele i kraj priča o tome ko će biti šampion Srbije.

Možda će vas zanimati

Dan posle utakmice, Aleksandar Stanojević sumirao je utiske nakon poraza njegovog tima i završetka niza od 19 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Dva susreta koja su Partizan najviše zabolela ove sezone stigla su na sličan način. Crno-beli su golove primali posle prekida, a Sejduba Suma je igrao tek u završnih pola sata. Prvi takav poraz bio je od Šarlroa u Ligi Evrope, a drugi od Crvene zvezde.

Stanojević se dotakao igre Gvinejca i slabe partije Bibarsa Natha pre toga.

"Suma je bio dobar, ali mi smo igrali loše. Natho je, kako kažete, imao slab dan, a mi smo u tom periodu odigrali odlično?!", počeo je Stanojević u intervjuu za "Sportski žurnal".

I dok su jedan deo javnosti pita zbog čega je Nemanja Jović napustio igru već na poluvremenu, druge je zanimalo zašto Suma nije bio u startnoj postavi?

"Suma je odličan igrač, može od prvog minuta i kad god uđe. Imam jedan način igre sa određenim zahtevima, sinhronizacijama - iz toga izlaze pojedinci. U tom načinu, sa ubrzanjem i brzim protokom lopte i tranzicijama - bolje se uklapa Natho. Izraelac je u nizu od 19 pobeda bio starter na 17 utakmica, Gvinejac na četiri, na osnovu te dve stvari - znam u kom pravcu to ide. Vi, novinari, gledate šta je atraktivnije, ali... Srećan sam što imam Sumu, nije sporno, međutim, do sada se najbolje pokazalo ovo što radim", objašnjava trener Partizana.

Stanojević je svom timu najviše zamerio što nisu bili opasnija ekipa nakon što je Zvezda stigla do pogotka preko Mirka Ivanića.

"Video sam još jednom da možemo da se takmičimo s njima. Što se tiče budućnosti, derbi mi je doneo mirnoću. Sad, da li smo bolji? Hajde da vidimo šta i koliko puta smo ih ugrozili, na koji način oni nas? Nije se videlo u dva derbija da je neko bolji...", zaključio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO/Sportski žurnal)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC