• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca nakon pobjede protiv Olimpika: Doći će vrijeme i za neki poraz, nadam se što kasnije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Marko Maksimović, šef struke Banjalučana, razumljivo, bio je jako zadovoljan izdanjeg svog tima u duelu sa sarajevskim Olimpikom u 25. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 borac - olimpik 3:0, izjave marko maksimović, slavko petrović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Crveno-plavi su u nedjelju odigrali "simultanku" na Gradskom stadionu i pogocima Đorđa Ćosića, Dejana Melega i Dejana Uzelca upisali 15. pobjedu u sezoni nakon koje su se vratili na drugo mjesto na tabeli.

Možda će vas zanimati

I to sve nakon ubitačnog ritma i obaveza u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine, ali i bez četvorice standardnih prvotimaca uključujući i kapitena Stojana Vranješa, udarne igle crveno-plavih.

"Poslije za nas zahtijevnog tempa i Bijeljine (meč sa Radnikom - 1:3) i Kupa BiH (protiv Klisa - 4:1), danas smo imali imperativ protiv Olimpika, a momci su odradili posao na pravi način iako nam je rotacija i dalje skraćena. Nadam se da će nam se u narednom periodu vratiti kapiten Stojan Vranješ i Aleksandar Vojnović, to je najrealnije, a poslije njih očekujemo Marka Jovanovića i Đorđa Milojevića. Takođe, nadam se da ćemo u najvažniji dio sezone ući sa širim rosterom", rekao je strateg Borca Marko Maksimović.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Osim četvrtog uzastopnog trijumfa u prvenstvu BiH, Borac na četiri domaće utakmice nije primio nijedan pogodak.

"Najvažnije je da radimo dobro, da se trudimo i sigurno će doći vrijeme i za poneki poraz. Ipak, volio bih da na to vrijeme još sačekamo. Iskoristio bih priliku i da Aleksandru Subiću čestitam rođenje ćerkice", dodao je Maksimović.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Njegov kolega sa klupe "vukova" Slavko Petrović svjestan je da njegova ekipa nije mogla da se suprotstavi Borcu u Banjaluci.

"Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali korektno, sredinom prvog dijela smo primili glup gol, da ga tako nazovem, koji je sigurno otvorio utakmicu. Što se tiče posjeda i kako smo igrali bilo je korektno sa naše strane. U drugom dijelu, kad smo poslije 3.5 minuta primili drugi gol, bilo je jako teško i to je prelomni trenutak. U suštini bio je to šok iz kojeg se nismo oporavili", rekao je Petrović.

GOLOVI

Đorđe Ćosić

Dejan Meleg

Dejan Uzelac 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC