• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neviđeni skandal bivšeg fudbalera Borca: Vrijeđao i gurao sudiju, pa bacao klupu poslije crvenog kartona! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prevršio je svaku mjeru...

 vladimir-volkov-skandal-crveni-karton-gurnuo-sudiju-bacio-klupu-kolubara-radnicki-prva-liga-video Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Neviđene scene, ponovo u Prvoj ligi Srbije!

Možda će vas zanimati

Drugi rang srpskog fudbala iz kolo u kolo uspijeva da iznjedri neke nevjerovatne događaje, bilo da se radi o suđenju, ili ponašanju aktera utakmica.

Poslije skandala koji se ne tako davno odigrao na utakmici Dinamo Vranja u Kruševcu, sada je u centru pažnje bio bivši fudbaler Partizana i Borca iz Banjaluke.

Vladimir Volkov napravio je pravi skandal na utakmici Radničkog iz Sremske Mitrovice i Kolubare. Taj susret završen je rezultatom 1:1, ali je nekadašnji lijevi bek crveno-plavih bio u centru pažnje.

Volkov je sada pomoćnik takođe nekadašnjem treneru Banjalučana Zoranu Kizi Milinkoviću na klupi Kolubare, ali očigledno je da je doskorašnji fudbaler ovom prilikom sebi previše toga dopustio.

Nakon jedne odluke glavnog sudije Pavla Tomića, u korist domaćeg tima, Volkov je vrijeđao sudiju zbog čega je dobio žuti karton. Kada mu je Tomić dodijelio javnu opomenu, Volkov je prekršio svaku mjeru.

Izvor: Youtube/Prva Liga Srbije/printscreen

Ustao je kao da će se razračuna sa sudijom, čak ga je i odgurnuo, pa je zbog toga zaradio i crveni karton. Ni tada se Volkov nije smirivao, da bi u jednom trenutku nervozno zgrabio klupu na kojoj je sjedio i bacio je. Šutnuo je i dio ograde, na šta su sve vrijeme burno negodovali domaći navijači.

Tom prilikom je i trener Kolubare Zoran Milinković dobio žuti karton zbog prigovora, a poslije ovog remija, Kolubara je ostala na tri boda iza drugoplasiranog Kabela. Prva dva tima plasiraće se u Superligu Srbije.

Inače, Volkov je na banjalučki Gradski stadion u septembru 2019. godine i ostao do juna naredne godine, a u karijeri je između ostalih nastupao za moldavski Šerif, belgijski Mehelen i poljski Leh.

Iako je rođen u Beogradu, branio je boje reprezentacije Crne Gore.

Sporne situacije pogledajte na video snimku (na 06:02 od početka snimka):

Radnički SM - Kolubara 1:1
Izvor: YouTube/Prva liga Srbije/Printscreen

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC